Connect with us

Eveniment

Misiunile pompierilor în ultimele 24 de ore. Intervenție pentru stingerea a 35 de incendii

Publicat


pompieri incendiu bun e1662197664754.jpg

Pompierii au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru stingerea a 35 incendii, precum şi în cazul altor 128 intervenţii în sprijinul comunităţilor, a informat marţi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

În total, în ultimele 24 de ore, salvatorii au gestionat 1.345 situaţii de urgenţă, majoritatea dintre acestea fiind pentru acordarea primului ajutor persoanelor aflate în dificultate.

Astfel, 1.175 persoane au fost asistate medical de către echipajele SMURD, cele mai multe situaţii fiind înregistrate în zona Bucureşti-Ilfov (264 cazuri), urmată de judeţele Timiş (72 cazuri), Hunedoara (48), Constanţa (47 cazuri) şi Mureş (45 cazuri).

Totodată, echipajele de descarcerare au fost solicitate să intervină în 5 cazuri,…

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Creatoarea de modă Irina Schrotter, Doctor Honoris Causa al Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca

Publicat

Astăzi, 17 aprilie 2024, Universitatea de Artă și Design din Cluj Napoca a celebrat conferirea titlului de Doctor Honoris Causa doamnei Irina Schrotter, președinte al Federației Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC),…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Efectele consumului exagerat de fast-food asupra sănătății. Calorii, grăsimi și zahăr cu impact asupra copiilor și adolescenților

Publicat

fast food, junk food, mancare, mancare rapida, burgeri, burger, mancare nesanatoasa alba24.ro

Efectele consumului exagerat de fast-food: Consumul de mâncare de acest tip poate avea numeroase efecte negative asupra sănătății și bunăstării unei persoane, arată o serie de studii realizate recent la nivel european.

Fast food-ul este adesea bogat în calorii, grăsimi saturate, zahăr și sodiu, iar consumul frecvent poate duce la creșterea în greutate și, ulterior, la obezitate.

Obezitatea este asociată cu riscul crescut de boli…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Dotări pentru Colegiul Militar din Alba Iulia: mobilier, materiale didactice și echipamente digitale. Valoarea investiției

Publicat

Dotări pentru Colegiul Militar din Alba Iulia. Elevii Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Alba Iulia vor beneficia de mobilier, materiale didactice și echipamente digitale moderne, printr-o investiție de aproape 900.000 de lei. 

Ministerul Apărării – UM 01829 a lansat pe 17 aprilie o licitație, în platforma SEAP, pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ militar…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Din spatele cortinei. Cu ocazia Anului PUCCINI, Opera Română clujeană pune în scenă piesa “Tosca”

Publicat

Opera Națională Română Cluj-Napoca a prezentat, miercuri, într-o conferință de presă, detalii despre premiera operei “Tosca”, cât și despre concursul “Verum Solitus”.

Pentru a celebra Anul Puccini în…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe