Connect with us

Cluj

Miza unui meci. Anghel Iordănescu: FCSB – CFR Cluj se poate juca pe Stadionul Steaua, sunt bani publici

Publicat



cfr 2.jpg

Fostul selecţioner al naţionalei României, Anghel Iordănescu, a declarat, joi, că în opinia sa partida FCSB – CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului Ligii I, se poate disputa pe Stadionul Steaua din Ghencea deoarece arena a fost construită din bani publici.

El nu a dorit totuşi să comenteze poziţia lui Vasile Dîncu, ministrului Apărării Naţionale, cel a afirmat că FCSB nu poate juca pe arena din Ghencea.

„Poziţia ministrului Apărării Naţionale nu o comentez, eu fiind general în rezervă… dar trebuie să înţelegem toţi că este vorba despre bani publici şi de fotbal. Până la urmă este o performanţă în sine să joci pe un stadion cu 50.000 de oameni. Din păcate nu se poate juca pe Arena Naţională meciul FCSB – CFR, dar se poate juca pe stadionul din Ghencea, pe cel din Giuleşti, pentru că fotbalul este un sport iubit de toată lumea. Şi ne-am dori să se joace acolo unde condiţiile sunt cele mai prielnice”, a spus Iordănescu.

Partida FCSB – CFR Cluj, programată în 21 sau 22 mai, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I, ar putea decide campioana României. Arena Naţională pe care FCSB joacă partidele de pe teren propriu este ocupată în acea perioadă, Primăria Capitalei închiriind stadionul pentru un festival de muzică electronică. Oficialii FCSB ar fi dorit să dispute meciul cu CFR Cluj pe noul stadion din Bulevardul Ghencea, însă conducerea Clubului Sportiv al…

Cluj24.ro

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO FOTO. Expoziția de artă vizuală „Metamorfoze Templiere”. Strângere de fonduri în scop caritabil

Publicat

Expoziția de artă vizuală „Metamorfoze Templiere”, organizată de Asociația Culturală AREXERA, și-a deschis porțile, joi, la Grand Hotel Napoca.

Expoziția este organizată cu scopul de a susține…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Compania aeriană Animawings lansează zboruri Cluj-București de pe Aeroportul ”Avram Iancu”

Publicat

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunță debutul unor noi zboruri regulate directe spre Bucureşti, în toamna anului 2024. Astfel, începând cu data de 16 septembrie 2024, de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Aproape 70 de străzi din Cluj-Napoca, fără current electric. AVARIE de proporții

Publicat

Electrica Distrbuție Transilvania anunță, vineri seara, o avarie de proporții la Cluj-Napoca fiind afectate aproape 70 de străzi care au rămas fără current electric.

Reluarea furnizării curentului electric este…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

LIVE VIDEO. Viorel Băltărețu, candidat la Primăria Cluj-Napoca, la podcastul Contraste

Publicat

Candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, Viorel Băltărețu, este, vineri, invitatul jurnalistului Florin Danciu la podcastul Contraste de la Cluj24.
Dialogul poate fi umărit în…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe