Connect with us

Alba

Modificări la apartament: ce lucrări se pot face fără autorizație de construcție. Lucrările pentru care poți primi o amendă uriașă

Publicat



În această perioadă a anului mulți români își fac planuri de reamenajare a locuinței. Din dorința de a avea un spaţiu de locuit mai mare și mai primitor se poate ajunge foarte ușor la încălcarea legii.

Modernizarea apartamentelor pentru obținerea unor spaţii mai generoase a devenit o practică tot mai des întâlnită.

Fie că ajung să spargă pereții de la debaraua pe care nu o consideră utilă sau pe cei dintre cameră și balcon este important să știe că aceste lucrări neautorizate pot să îi afecteze mai târziu pe proprietari sau chiar pe potențialii cumpărători.

De multe ori, aceste modificări făcute fără să fie conform legii, pot…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Festivalul Internațional de Folclor Aiud, 25-28 iulie 2024. Patru seri de spectacol cu dansatori și interpreți din 8 țări. Program

Publicat

Festivalul Internațional de Folclor începe joi, 25 iulie, la Aiud. Peste 300 de dansatori și interpreți, membri ai ansamblurilor folclorice din opt țări vor face spectacol, timp de patru zile.

Vor fi prezente și ansambluri din România:

Ansamblul Folcloric „Bărăganul” din Călărași, Ansamblul Folcloric al Judeţului Alba, Ansamblul de dansuri maghiare „Pipacs” din Ciumbrud și Ansamblul...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Drept la replică PSD Alba: După greva dintre prânz și cină sau cartea invizibilă, Florin Roman a inventat minciuna perpetuă

Publicat

Având în vedere minciunile grosolane și afirmațiile demagogice pe care domnul (încă) deputat Florin Roman le-a împrăștiat în spațiul public, dorim să aducem în atenția opiniei publice o serie de clarificări menite să demonstreze că parlamentarul minte precum respiră. În decursul timpului, după ce a patentat greva dintre prânz și cină, domnul Roman a inventat și minciuna perpetuă, adică poate să mintă continuu pe orice subiect, fără să obosească.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

ACCIDENT rutier la Cistei. Două persoane rănite, după un impact între un camion și două autoturisme. Trafic blocat

Publicat

Un accident rutier s-a produs joi după-amiaza, în jurul orei 16:30, pe raza localității Cistei. Din primele informații, după persoane au fost rănite după un impact între un autocamion și două autoturisme.

Accidentul s-ar fi produs între un autocamion și două autoturisme”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.


Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Căpitanul echipei naționale de fotbal, Nicușor Stanciu, a primit placheta de onoare a ISU Alba

Publicat

Nicușor Stanciu, căpitanul echipei naționale de fotbal a României, a primit placheta de onoare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „UNIREA” al județului Alba.

Fotbalistul Nicușor Stanciu a fost prezent joi, 25 iulie, la deschiderea etapei zonale a Concursurilor Serviciilor...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate