Connect with us

Actualitate

Monica Anisie pe Facebook: Astăzi a fost o zi a dialogului la Ministerul Educației și Cercetării! Printre a…

Publicat


Astăzi a fost o zi a dialogului la Ministerul Educației și Cercetării! Printre activitățile programate, a fost și organizarea unei videoconferințe cu inspectorii școlari generali, pentru a fi la curent cu acțiunile întreprinse de către colegii mei, în vederea optimizării procesului instructiv-educativ, precum și a eficientizării managementului unităților de învățământ. Astfel, videoconferința a prilejuit dezbaterea unor subiecte, precum:
• stadiul distribuției tabletelor pentru elevi, făcând, totodată, apel la colegii inspectori să se asigure că procesul instructiv-educativ se desfășoară corespunzător;
• informarea despre următoarele activități din cadrul seriei de sesiuni online "Educația continuă" (oportunitatea oferită de minister privind prezentarea conținutului noii programe școlare pentru evaluare națională la disciplina Limba și literatura română);
• transmiterea de propuneri/observații în ceea ce privește proictele de acte normative la care se lucrează în prezent la Ministerul Educației și Cercetării (spre ex, Regulamentul de organizare si funcționare a Consiliului de administrație din unitățile de învățământ preuniversitar).
Și pentru că susțin consolidarea parteneriatului cu părinții – importanți parteneri educaționali, continui dezvoltarea procesului de colaborare cu aceștia, experiența ultimului an reconfirmându-mi credința că participarea părinţilor la luarea deciziilor administrative și în procesul de elaborare a proiectelor de acte normative, necesare asigurării cadrului unitar al implementării politicilor educaționale naționale, este extrem de importantă.

Alături de domnul Iulian Cristache, președinte al Federației Naționale a Părinților – EDUPART, am agreat eficientizarea comunicării dintre cele două părți, subliniind importanța dialogului deschis, a consultărilor reale și a schimbului constant de idei.

Acțiunile întreprinse azi sunt doar un exemplu al cooperării dintre principalii parteneri educaționali și argumentul că #împreună reușim!

#EducațiaContinuă #sepoateFacebook/ Monica Anisie


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

Incident într-un parc din Bistrița. Trei copii răniţi după ce trenuleţul electric în care se aflau s-a răsturnat

Publicat

Trei copii care se aflau în trenuleţul electric de agrement achiziţionat de Primăria Bistriţa, care circula pe o alee din parcul municipal, au fost răniţi, luni după-masă, după ce vehiculul în cauză s-a răsturnat, potrivit datelor comunicate de Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Este vorba despre trei fetiţe care s-au ales cu multiple contuzii şi au fost transportate la UPU Pediatrie pentru investigaţii amănunţite.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

Trenuleţul electric a fost pus în funcţiune la sfârşitul lunii iunie şi a costat…

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Actualitate

Cumplit accident pe DN 64 în Vâlcea: Tânără rănită după ce a căzut dintr-o autoutilitară aflată în mers

Publicat

Cumplit accident produs, duminică la amiză, pe un drum din Vâlcea. O tânără a fost rănită după ce a căzut dintr-un autovehicul aflat în mers.

Potrivit IPJ Vâlcea, accidentul a avut loc în localitatea Ionești, din județul Vâlcea.

Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că pe DN 64, în localitatea Ionești, o femeie de 25 de ani, din județul Cluj, pasageră dreapta față a unei autoutilitare condusă de un bărbat de 27 de ani, din Bistrița Năsăud, ar fi căzut în timpul deplasării din aceasta.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri…
Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Actualitate

FOTO: Accident cu 6 persoane implicate într-o localitate din Bistrița-Năsăud. O femeie și o fetiță, rănite

Publicat

Șase persoane au fost implicate într-un accident rutier produs, sâmbătă noaptea, pe un drum din Bistrița-Năsăud. În coliziune au fost implicate două autoturisme.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, accidentul a avut loc pe raza localității Mijlocenii Bârgăului, după o coliziune puternică între două autoturisme.

În cele două mașini se aflau șase persoane, dintre care doi copii.

accident 1

Echipajele de salvare ajunse la fața locului au intervenit pentru extragerea unei femei rămasă blocată într-unul dintre autoturisme.

Este vorba despre o femeie, care a suferit traumatisme la nivelul fetei si acuză dureri…

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Actualitate

Salvamont: 24 de persoane, salvate în ultimele 24 de ore, dintre care 6 au ajuns la spital

Publicat

Un număr de 24 de persoane au fost salvate în urma intervenţiilor salvamontiştilor din ultimele 24 de ore.

Conform Dispeceratului Naţional Salvamont, în ultimele 24 de ore s-au primit 23 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor, astfel:

* 7 apeluri pentru Salvamont Neamţ,
* 4 apeluri pentru Salvamont Argeş,
* 2 apeluri pentru Salvamont Municipiul Braşov,
* câte un apel pentru Salvamont Judeţul Braşov, Salvamont Prahova – Buşteni, Salvamont Bistriţa-Năsăud,
* 2 apeluri pentru Judeţul Braşov,
* 2 apeluri pentru Judeţul Prahova,
* câte un apel pentru Judeţul Gorj, Judeţul…

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe