Connect with us

Cluj

Motivul pentru care studenții Facultății de Drept a UBB Cluj continuă în online și semestrul al doilea

Publicat


Reprezentanții studenților din cadrul Facultății de Drept a Universității ”Babeș-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca au explicat motivul pentru care s-a votat continuarea învățământului online și din al doilea semestru.

Cluj24 vă prezintă răspunsul oficial semnat de Vlad-Petrișor Giurgea, student cancelar în Consiliul Studenților Facultății de Drept, și Iacob Paul, studentul senator al Facultății de Drept.

Răspuns oficial din partea Facultății de Drept UBB cu privire la decizia de a continua online și în semestrul al doilea

În cadrul ședinței de Consiliu a Facultății de Drept desfășurate vineri, 15.01.2021, au avut loc dezbateri cu privire la modalitățile de începere a activității didactice în semestrul al II-lea.

Având în vedere impactul puternic în rândul studenților al unei astfel de decizii, noi, reprezentanții studenților, am elaborat un chestionar, prin intermediul căruia ne-am dorit să cunoaștem nevoile colegilor și opinia acestora.

Astfel, în ședința de Consiliu am susținut punctul de vedere majoritar al studenților care și-au asumat cu orice preț reîntoarcerea într-un sistem de studiu hibrid și am propus, în acest sens, o modalitate care să permită revenirea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Atenție, ȘOFERI! Restricții de CIRCULAȚIE pe A1 Sebeș-Sibiu și alte tronsoane de autostradă

Publicat

Din cauza efectuării unor lucrări de reparații sau asfaltare, CNAIR anunță restricții de circulație pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu, dar și la Arad și București-Pitești.

Restricții de circulație

A1…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Sute de mii de lei aruncați la Cluj pe eutanasierea câinilor. Fără programe de sterilizare, județul se va umple de patrupede

Publicat

Primăriile din județul Cluj cheltuie, anual, sute de mii de lei pentru eutanasierea câinilor fără stăpân. Sumele cresc de la an la an, deși omorârea câinilor nu este o soluție pentru a reduce numărul acestora. 


Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

STUDIU: Mașinile cu motoare puternice sunt mai predispuse la ACCIDENTE

Publicat

Un studiu efectuat arată că mașinile cu motoare puternice sunt mai predispuse la accidente. Șoferii începători sunt sfătuiți, de obicei, să-și cumpere mașini ieftine cu motoare mici pentru a căpăta experiență de condus…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Accident grav în comuna Sânpaul. Trei bărbați răniți, duși la spital de echipajele SMURD și SAJ

Publicat

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca și a Gărzii Aghireșu au intervenit miercuri seară la un grav accident rutier petrecut pe E 81, pe raza localității Șardu, comuna Sânpaul.

La fața locului au…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe