Connect with us

Alba

Muncitor din Sri Lanka, trimis în judecată după ce a fost prins beat la volan pe străzile din Alba Iulia. Ce alcoolemie avea

Published

on



Un muncitor din Sri Lanka care locuiește în Alba Iulia a fost recent trimis în judecată după ce a fost prins beat la volan. Dosarul a trecut în data de 4 iulie 2024 de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. 

Acesta a fost prins în urmă cu mai bine de un an și jumătate pe străzile din Alba Iulia, în timp ce conducea beat.

Pentru ce va fi judecat srilankez-ul

”În actul de sesizare s-a reţinut, în...

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Happy History Hours la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei și Muzeul Principia

Published

on

Happy History Hours la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei și Muzeul Principia. Localnicii și turiștii se vor putea bucura de vizitarea a două obiective importante din Cetatea Alba Carolina la prețul unui singur bilet.

Începând de luni, 7 octombrie 2024, vizitatorii vor avea acces gratuit la oricare dintre cele două obiective turistice, cu prețul unui singur bilet, au transmis reprezentanții Muzeului Palatul Principilor Transilvaniei, într-o postare pe pagina de Facebook a instituției.

Oferta va fi valabilă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Vouchere sociale: Când intră banii pe octombrie. Amenzi uriașe pentru persoane fizice și comercianți, dacă sunt folosite incorect

Published

on

Vouchere sociale: Când intră banii pe octombrie. Peste 2,6 milioane de români vor primi în luna octombrie o nouă tranşă de 250 lei pentru cumpărarea de alimente, a anunţat ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu.

Cardurile de alimente (tichetele sociale) vor fi încărcate din data de 15 octombrie. Atenție: din 2025, valoarea lor va fi redusă la jumătate. 

Per total, în acest an, beneficiarii de vouchere sociale mai au de încasat 500 de lei, în două tranșe.

De menționat că după…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

6 octombrie: Sfântul Apostol Toma. De unde vine numele ”Toma Necrediciosul”. Tradiții și superstiții pentru această zi

Published

on

6 octombrie: Sfântul Apostol Toma este cunoscut în creștinism ca unul dintre cei doisprezece apostoli ai lui Iisus Hristos și este deseori menționat sub numele de „Toma Necredinciosul” din cauza celebrului episod în care s-a îndoit de Învierea lui Hristos.

După Învierea lui Hristos, Toma nu a crezut mărturia celorlalți apostoli că Iisus a înviat. El a spus că nu va crede până nu va pune mâna pe rănile Lui.

Opt zile mai târziu, Iisus i-a apărut și i-a cerut să atingă rănile sale, moment în care…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Mesaje de Sfântul Toma. Urări și felicitări pentru cei care poartă acest nume tradițional, puternic și cu semnificație biblică

Published

on

Mesaje de Sfântul Toma, urări și felicitări pentru toți cei care poartă numele unuia dintre cei 12 apostoli ai lui Iisus. 

Numele de Toma este popular printre români. Deși nu se regăsește la fel de frecvent precum alte nume de sfinți (cum ar fi Ioan, Gheorghe sau Maria), Toma este apreciat de familiile care doresc un nume tradițional, puternic și cu semnificație biblică.

Sfântul Apostol Toma este sărbătorit pe data de 6 octombrie.

Este unul dintre cei doisprezece apostoli ai lui Iisus Hristos și este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement