Connect with us

Eveniment

Mureș: Bărbat din Reghin, arestat preventiv după ce și-a agresat soția

Publicat


Arhivă foto

Un bărbat din Reghin, județul Mureș, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că luni, 17 aprilie 2023, și-ar fi bătut soția.

Potrivit IPJ Mureș, un bărbat din Reghin, bănuit de violență în familie, a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, instanța de judecată a dispus, față de acesta, arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În fapt, la data de 17 aprilie 2023, polițiștii au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că soțul ei, în vârstă de 43 de ani, din Reghin, ar fi exercitat asupra ei acte de violență.

Polițiștii au emis, față de acesta, un ordin de protecție provizoriu, iar instanța de judecată a emis ordin de protecție, pentru o perioadă de 5 luni, cu monitorizare electronică .

La data de 19 aprilie 2023, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reținut pentru 24 de ore.

Joi, 20 aprilie 2023, cel în cauză a fost prezentat, de către procuror, instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, pentru administrarea întregului material probator, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Ce faci dacă ai vândut mașina, dar primești amendă pentru lipsa rovinietei sau peajului

Publicat

Ai vândut mașina, dar primești amendă pentru lipsa rovinietei sau peajului. Sunt câteva lucrui pe care le puteți face pentru a scăpa de astfel de neplăcere.

În situația în care ați primit un proces-verbal…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Hoți surprinși de proprietarul unei gospodării din Crăciunelu de Jos, în timp ce îi furau bunuri din curte. Ce au făcut polițiștii

Publicat

Un bărbat și o femeie din Crăciunelu de Jos au fost surprinși de proprietarul unei gospodării din Crăciunelu de Jos, în timp ce-i furau bunuri din curte. Cei doi au fost reținuți de polițiști.

Potrivit IPJ Alba, în 22 aprilie, polițiștii de Secției 5 Poliție Rurală Blaj au identificat și reținut un bărbat de 28 de ani și o femeie de 32 de ani, din comuna Crăciunelu de Jos. Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea unei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Emil Boc, despre cei care au criticat lucrările din oraș: „Acum daltoniștii betoanelor nu mai pot evita verdele”

Publicat

Primarul Clujului, Emil Boc, spune că odată cu instalarea primăverii, clujenii, dar mai ales cei care au criticat proiectele municipalității, pot să vadă dimensiunea „verde” a acestora.

„Cei care aveau marota…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Cum a fost păcălit un bărbat din Sebeș, care voia să cumpere un scuter electric de pe internet. Câți bani a pierdut

Publicat

Un bărbat din Sebeș a fost victima unei înșelăciuni pe internet. A vrut să cumpere un scuter electric, după ce a văzut un anunț pe internet. Vânzătorul promitea să-l trimită prin curier, după achitarea unui avans.

Fapta s-a petrecut în februarie, iar în aprilie polițiștii din Alba l-au prins pe cel care l-a lăsat și fără bani și fără scuter pe bărbatul din Sebeș. Este vorba despre un tânăr din București.

Potrivit IPJ…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe