Connect with us

Eveniment

Mureş: Mai multe ipoteze formulate în cazul incendiului de la Centrul Comercial Transilvania

Publicat



mures 2

Conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că au fost luate în calcul mai multe ipoteze în cazul izbucnirii incendiului de la Centrul Comercial Transilvania, soldat cu distrugerea unei hale în care se aflau circa 200 de boxe cu diverse produse.

„Luăm în calcul mai multe cauze de incendiu, pentru că acolo existau mai multe aparate de încălzire, acum fiindcă vremea s-a răcit se vede că au fost folosite calorifere, reşouri. O altă cauză poate să fie de natură electrică pentru că în boxele respective erau trase becuri pentru iluminat şi prize care erau folosite la aparatele de încălzire, dar nu excludem nici varianta fumatului pentru că au fost aplicate sancţiuni, în trecut, pentru fumatul în locuri nepermise. Vrem să vedem ceea ce a rămas pe camerele video, asta după ce Poliţia va investiga, pentru a ne putea exprima asupra locului de izbucnire a incendiului, focarului şi posibilei cauze de incendiu”, a declarat şeful ISU Mureş, colonel Călin Handrea.

CITEȘTE ȘI: UPDATE FOTO: Incendiu cu degajări mari de fum la un depozit comercial din Târgu Mureș

Şeful ISU Mureş a arătat că 66 de comercianţi au rămas fără micile afaceri în urma incendiului.

„Vreau, în primul rând, să îmi exprim compasiunea faţă de cei 66 de operatori economici care îşi desfăşurau activitatea în cadrul acestui complex comercial. Am făcut toate eforturile, omeneşte vorbind şi din punct de vedere…

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Când se întorc elevii la școală după vacanța de Paște. CALENDAR școlar, Evaluările naționale și Bacalaureat

Publicat

Când se întorc elevii la școală după vacanța de Paște. După vacanța de primăvară și după sărbătorile de Paște, elevii se vor întoarce la școală miercuri, 8 mai.

Cursurile din modulul 5 de școală vor dura până pe 21 iunie, iar în această perioadă vor avea loc Evaluările Naționale de la clasele II – VI. 

Elevii din anii terminali vor încheia cursurile mai repede ca ceilalți.

Astfel, elevii de clasa a VIII-a termină anul școlar pe 14 iunie și susțin Evaluarea Națională pe 25 iunie. Elevii de clasa a XII-a termină pe 7 iunie și au prima…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

6 mai 1961: S-a stins din viață poetul Lucian Blaga. Viața omului de cultură născut în Lancrăm, care nu a vorbit până la patru ani

Publicat

Lucian Blaga, unul dintre cei mai apreciați poeți ai României, s-a stins din viață, în data de 6 mai 1961. Blaga s-a născut în Lancram, județul Alba. 

A fost poate cel mai original creator de imagini pe care l-a cunoscut literatura română până în prezent.

Nu a vorbit până la vârsta de patru ani

Copilăria sa a stat, după cum el însuşi mărturiseşte, „sub semnul unei fabuloase absenţe a cuvântului”, autodefinindu-se „mut ca o lebădă”, deoarece viitorul poet nu a vorbit până la vârsta de patru ani.

Fiu de preot, Isidor Blaga despre care…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Fosta școală din Henig va fi modernizată și transformată în capelă și centru de cateheză. Cum va arăta. Licitație, în SEAP

Publicat

Fosta școală din Henig va fi modernizată și transformată în capelă și centru de cateheză. Clădirea școlii din satul Henig, comuna Berghin urmează să fie modernizată și transformată în capelă și centru de cateheză, printr-o investiție de peste 1,1 milioane de lei. 

Primăria Berghin a lansat, pe 29 aprilie, în SEAP, o licitație pentru modernizarea și schimbarea destinației fostei școli din satul Henig în capelă și centru de cateheză.

Valoarea totală este estimată la 1.162.967,86 de lei, fără TVA. 

Potrivit documentației, clădirea școlii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Dan Petrescu (CFR Cluj): Dacă eram eu ANTRENOR, mai aveam doi ca Bîrligea și Otele. Tachtisidis poate RĂMÂNE, a jucat bine

Publicat

„Bursucul” s-a întors la CFR Cluj cu o victorie, după 3-2 cu Rapid. Antrenorul a analizat partida și ar fi vrut mai mulți jucători ca Otele și Bîrligea.

Dan Petrescu a declarat că dacă ar fi fost la CFR de la…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe