Connect with us

Alba

NASA a difuzat din greșeală o înregistrare cu astronauți în pericol pe Stația Spațială. Precizări ulterioare: ”A fost o simulare”

PublicatNASA a difuzat din greşeală, o simulare a unui exerciţiu în care astronauţi de pe Staţia Spaţială Internaţională erau trataţi pentru „accidente de decompresie”. 

În jurul orei 22:28 GMT, canalul de YouTube al Administraţiei Naţionale pentru Aeronautică şi Spaţiu (NASA) a difuzat o...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Titularizare 2024: Peste 150 de candidați din Alba au depus contestații. Rezultatele finale vor fi comunicate în 31 iulie

Publicat

Titularizare 2024: Peste 150 de candidați au depus contestații, după aflarea primelor rezultate la proba scrisă. Rezultatele finale vor fi comunicate în 31 iulie.

Majoritatea contestațiilor au fost depuse de candidați pentru posturi de educatoare, învățători sau profesori de educație fizică și sport.

Două...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Noua sală de sport a Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia a fost recepționată. Cum arată clădirea și cât a costat

Publicat

Noua sală de educație fizică școlară a Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia a fost recepționată, a transmis miercuri primarul Gabriel Pleșa. Investiția se ridică la peste 2,2 milioane de lei. 

Acesta este un proiect la care țin foarte mult, dat fiind...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Atenție șoferi: Pod peste râul Mureș, pe DJ 107Z lângă Aiud, închis circulației. Prezintă pericol pentru șoferi și pietoni

Publicat

Podul peste râul Mureș, aflat la ieșire din Gâmbaș, Consilierii județeni din Alba au aprobat, în ședința din iulie, închiderea circulației rutiere și pietonale pe podul de la km 7+800, în localitatea Gâmbaș, municipiul Aiud, pe drumul județean DJ107Z.

Anterior, erau instituite restricții de circulație pentru autovehicule cu masa mai mare de 5 tone și de viteză la maxim... Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Definitivat 2024: SUBIECTELE și BAREMELE, pe discipline, la proba scrisă. Ce au avut de rezolvat candidații la examen

Publicat

Definitivat 2024: Subiectele și baremele, pe discipline, la proba scrisă din 24 iulie, au fost publicate de Ministerul Educației. Peste 110 candidați din Alba au susținut examenul. Un candidat a fost eliminat de la proba scrisă.

Nota la proba scrisă are o pondere de 70% în calculul mediei finale. Pentru promovarea examenului, media trebuie să fie de cel puțin 8 (opt).

Concursul de definitivat reprezintă un examen de intrare și avansare în cariera didactică....

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate