Connect with us

Alba

”Neregulamentar întocmit”. Procurorii din Blaj AU GREȘIT din nou rechizitoriul dosarului în care este inculpat Alexandru Sinea

Publicat



Rechizitoriul dosarului de delapidare, în care printre inculpați se află și directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, se întoarce din nou la procurorii de la Blaj. Aceștia par să nu îi dea de cap, nefiind prima dată când li se cere de către judecători, refacerea lui.

Magistrații Judecătoriei Deva au dispus acest lucru după ce au contestat că este ”neregulamentar întocmit”. 

Minuta pe scurt a instanței precizează că ”rechizitoriul nr 242/P/2017 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, emis la data de 02.11.2019 este neregulamentar întocmit, iar neregularitățile constatate nu au fost remediate de procuror în termenul prevăzut de articolul 345 alin 3 C pentru aceasta atrage imposibilitatea stabilirii obiectului sau limitelor judecății”.

Decizia pronunțată miercuri, 13 ianuarie 2020, poate fi contestată într-un termen de 3 zile.

Alături de Alexandru Sinea, în dosar mai au calitatea de inculpați încă trei persoane: Stâncel Ioan, Mărcuș Mircea Gheorghe și Marinescu Nicolae.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Deva, în data de 6 noiembrie 202, iar din 28 ianuarie, până marți 10 martie s-a judecat în camera preliminară unde a și fost dată o decizie.

Părți civile în dosarul de delapidare sunt Regia Națională a Pădurilor – Direcția Silvică Alba și Ocolul Silvic Blaj.

Reamintim…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Comunicat Raul Chiriac, PNL: Suntem obligați să investim în infrastructura critică a României

Publicat

Situația generată de inundații în estul României este de natură să îngrijoreze, să ne determine să ne gândim la schimbările climatice dar este în același timp o realitate care obligă la constituirea unei strategii pe termen mediu și lung care să vizeze creșterea capacității administrative a statului român și consolidarea unor priorități care să privească sporirea investițiilor în infrastructură.

Intervenția autorităților în zonele calamitate a demonstrat că serviciile de urgență,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

De ce nu se dau mesaje RO-ALERT la cutremure? Precizările șefului DSU, Raed Arafat

Publicat

De ce nu se dau mesaje RO-ALERT la cutremure? Precizările vin de la șeful Departamenului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat.

Acesta a declarat că nu se vor da mesaje de tip Ro-Alert la cutremure până când nu va fi pus la punct un sistem care poate anunța acest lucru cu o perioadă de timp suficientă de mare înainte.

„Nu o să dăm mesaj Ro-Alert înaintea unui cutremur până nu o să avem un interval de timp adecvat în care oamenii într-adevăr să aibă timp să se refugieze undeva unde este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

ELECTRICA-DEER: Întreruperi de curent în mai multe localități din Alba, până în 27 septembrie. Unde se fac lucrări la rețea

Publicat

ELECTRICA-DEER: Întreruperi de curent în mai multe localități din Alba. Compania a anunțat lucrări de întreținere a rețelei electrice.

Pentru efectuarea acestora, este necesară întreruperea alimentării cu energie electrică.

Electrica – Distribuție Energie Electrică România – Transilvania Sud a comunicat programul lucrărilor. 

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent în localități din județul Alba

Marți, 17 septembrie

  • Sebeșel (Săsciori), străzile Principală, Valea Beiului, Cota, Morii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

17 septembrie: Ziua Internațională a Siguranței Pacienților

Publicat

17 septembrie: Ziua Internațională a Siguranței Pacienților este o inițiativă globală marcată anual la această dată și organizată de Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

Aceasta are scopul de a crește gradul de conștientizare cu privire la importanța siguranței pacienților în cadrul sistemelor de sănătate și de a promova măsuri care să prevină erorile medicale și incidentele care afectează siguranța celor care beneficiază de îngrijiri.

Context:

  • A fost stabilită oficial în 2019, ca…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate