Connect with us

Alba

Netflix a anunțat lansările de filme pentru 2021. Care sunt cele mai așteptate titluri

Publicat


​Platforma Netflix, marea câştigătoare a anului cinematografic 2020 marcat de pandemie, a anunţat marţi lista cu lansările sale programate pentru 2021, care conţine nu mai puţin de 70 de lungmetraje şi numeroase vedete, relatează AFP și Barrons, potrivit Agerpres.

Anunţul este neobişnuit pentru serviciul american specializat în difuzarea de producţii video la cerere care, de obicei, prezintă doar câte un film odată, şi dovedeşte forţa de atac a Netflix. Platforma depăşeşte în prezent, de departe, din punct de vedere al volumului, toate studiourile de la Hollywood.

Prezentarea vine la scurt timp după ce studioul Warner Bros. a anunţat, spre surprinderea tuturor, că va lansa simultan în cinematografe şi pe platforma sa HBO Max toate filmele sale programate pentru 2021, adică 17 titluri.

De la dramă la comedie, producţii SF, de groază şi chiar western, serviciul video online a ţinut să înglobeze toate genurile majore ale cinematografiei moderne, cu unele titluri ce par a fi create special pentru premiile importante ale industriei.

Platforma nu a comunicat datele de lansare decât în cazul a zece filme, toate programate între începutul lunii ianuarie şi jumătatea lunii martie.

Împreună cu lista de filme, Netflix a prezentat şi un scurt videoclip care pune accent pe vedete, unde capete de afiş sunt Gal Gadot…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Se schimbă ora în weekend. Dormim mai puțin, dar trecem la ora de vară

Publicat

Se schimbă ora în weekend

Se schimbă ora în weekend. În noaptea de sâmbătă, 30 martie, spre duminică, 31 martie, se schimbă ora și România trece la ora de vară 2024.

Concret, ceasul se dă cu o oră înainte, iar ora 03:00 devine ora 04:00, scrie Time & Date. Pentru că se schimbă ora, duminică devine cea mai scurtă zi din 2024.

Astfel, în mod popular se spune că ”dormim mai puțin”.

Ora de vară este o practică adoptată de multe țări din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Jandarmeria Alba își prezintă în weekend tehnica din dotare și autospecialele de intervenție. Evenimente la Carolina Mall

Publicat

Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba va organiza o serie de activități de informare și prezentare a ofertei educaționale, la Carolina Mall din Alba Iulia.

Evenimentul este organizat cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române.

Sâmbătă și duminică (30-31 martie 2024), între orele 15-19, jandarmii vor prezenta tehnica, materialele din dotare și autospecialele folosite în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă în Alba. Elevii care au obținut primele locuri

Publicat

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă în Alba 2024. Au participat peste 70 de elevi din județ.

Inspectoratul Școlar Județean Alba a prezentat lista elevilor clasați pe primele locuri și a celor calificați la națională.

Rezultate Olimpiada de Limba și literatura germană maternă, clasele V-XII – etapa județeană Alba 2024

Etapa județeană a Olimpiadei de Limba și literatura germană…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Camere de supraveghere audio-video în școli. Ce spun elevii despre măsura propusă de Ministerul Educației

Publicat

AIRBNB interzice camerele video

Camere de supraveghere audio-video în școli. Reprezentanţii Consiliului Naţional al Elevilor precizează că este necesară stocarea sigură a imaginilor video.

Modificările legislative au fost anunțate la începutul acestei săptămâni, de ministrul Educaţiei, Ligia Deca.

Școlile vor putea decide instalarea sistemelor de supraveghere video-audio pentru asigurarea pazei şi protecţiei persoanelor şi a bunurilor, precum şi ca măsură…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe