Connect with us

Eveniment

Niciun centru de vaccinare nou la Sibiu, deocamdată – DSP explică de ce

Publicat



În județul Sibiu sunt deschise 4 centre de vaccinare: la Avrig, Agnita, Mediaș și Sibiu. Altele sunt deja pregătite pentru deschidere, au fost amenajate, cum este cel de la Șelimbăr, din incinta centrului comercial. Doar că aceste centre nu pot fi deschise pentru că deocamdată nu există suficiente doze de vaccin.

Centrul de vaccinare de la Șelimbăr, din incinta mall-ului, este pregătit pentru deschidere. ”Centrul a fost dotat cu tot ce este necesar, dar nu știm când îl vom deschide. Aceasta este decizia DSP-ului, când ne spun ei, noi suntem pregătiți”, spune Marius Grecu, primarul Șelimbărului.

Colonelul Daniel Chelcea, directorul DSP Sibiu, spune că în momentul în care numărul dozelor de vaccin alocate județului Sibiu va fi mai mare, atunci se vor putea deschide și alte centre. ”În funcție de numărul de doze pe care le primim vom deschide și alte centre. Avem medici, chiar și cu alte centre posibil nou deschise facem față din acest punct de vedere”, spune directorul DSP.

În ceea ce privește împărțirea dozelor pe fiecare centru deja deschis, directorul DSP spune că se va regândi. Asta, pentru că în municipiu cererea este foarte mare, locurile se epuizează în câteva ore, iar la Avrig sau Agnita rămân locuri libere, iar majoritatea celor care se programează aici vin tot din municipiu. ”Dacă vedem că rămân doze sau cererea nu este foarte mare într-un anumit centru putem regândi distribuirea, da. Doar că după ce trec cele 21 de zile pentru rapel, pentru că oamenii sunt deja programași pentru asta și nu avem cum redistribui”, explică Daniel Chelcea.

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Prima conferință de tip Moot pentru liceenii din Transilvania, organizată de elevi din Cluj-Napoca

Publicat

Trei eleve de clasa a XI-a de la un liceu din Cluj-Napoca au pus bazele Transylvania Moot, o conferință de dezbateri din domeniul Dreptului, având ambiția de a aduce o schimbare reală în lumea din jur, mai ales în ceea ce…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Beți și fără permis pe străzile din Alba. Patru șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost trași pe dreapta de polițiști

Publicat

Patru șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost trași pe dreapta de polițiștii din Alba. S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă 27 aprilie 2024. Doi dintre ei au fost opriți de polițiști chiar pe aceeași stradă din Alba Iulia.

Cazurile au fost făcute publice de reprezentanții IPJ Alba, în buletinul de presă din 28 aprilie 2024.

Testat pozitiv pentru substanțe psihoactive

La data de 27 aprilie 2024, în jurul orei 02,15, polițiștii de ordine publică din Alba Iulia, în timp ce acționau pe strada Vasile Goldiș din municipiu, au oprit, pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Fost comisar șef al Poliției Aiud, condamnat la închisoare pentru fals intelectual: A falsificat declarația unui coleg. Motivul

Publicat

Daniel Silviu Bercea, comisar șef al Poliției Municipiului Aiud, la data comiterii faptelor, a fost condamnat pentru fals intelectual și uz de fals. Acesta a fost condamnat în primă instanță la Judecătoria Aiud, în data de 26 aprilie 2024. 

Condamnarea vine la patru ani de la comiterea faptei. Pe scurt, Daniel, șeful poliției din Aiud, la acel moment, a falsificat semnatura și declarația unui alt polițist, care era parte vătămată într-un dosar.

După ce s-a aflat de infracțiunea pe care a comis-o, polițistul a vrut să încheie un acord de recunoaștere al…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Povestea lebedelor de pe Lacul Chios. Un vis devenit realitate

Publicat

Povestea lebedelor de pe Lacul Chios a început în urmă cu opt ani, când câțiva prieteni și-au propus să își transforme visul în realitate.

Lebedele de pe Lacul Chios din Parcul Central sunt adevărate atracții…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe