Connect with us

Eveniment

Nicolae Ștefănuță: ”Vrem ca adeverințele de vaccinare să fie recunoscute peste tot în Europa”

Publicat



Vicepreședintele Uniunii Salvați România și europarlamentarul Nicolae Ștefănuță a susținut o conferință de presă la Sibiu.

Europarlamentarul susține că în aceste momente grele, este de datoria lui să se afle acasă și să povestească ce face el acolo și despre următoarele planuri de lucru ce vizează România. Acesta a vorbit și despre implementarea așa-numitului ”card de vaccinare”.

”Este un moment foarte greu în sănătatea noastră, în economia noastră. În ultimele luni am lăsat totul de-o parte și ne-am ocupat strict de pandemie. Avem astăzi vaccin pentru că România este în Uniunea Europeană. Este suficient să ne uităm în jur și să vedem că în țările din jur care nu fac parte din UE nu a fost distribuită…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Gradație de merit 2024: Dosarele de înscriere pot fi depuse până în 21 mai. Numărul de locuri din Alba, reguli pentru profesori

Publicat

Gradație de merit 2024: Profesorii pot depune dosarele de înscriere în perioada 13-21 mai. Lista cu numărul de locuri repartizate pentru gradații în Alba a fost publicată de Inspectoratul Școlar Județean. Cele mai multe sunt pentru învățători și educatoare.

Prin obținerea gradației de merit, profesorii câștigă 25% în plus la salariul de bază. Gradația de merit se cordă pe o perioadă efectivă de 5 ani, începând cu ata de 1 septembrie 2024.

Gradație de merit 2024. Condiții de înscriere

La concursul pentru acordarea gradației de merit poate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Parcul Primăverii, tot mai aproape de modernizare. Dispare benzinăria și crește suprafața spațiului verde

Publicat

Parcul Primăverii se va transforma radical. Primăria Cluj-Napoca a depus solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru începerea lucrărilor.

Proiect anunțat de Primărie încă de mai mulți ani, revitalizarea…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. O bucătărie de vară a luat foc într-o localitate din Cluj. Au intervenit pompierii

Publicat

O bucătărie de vară a fost cuprinsă de flăcări, în localitatea Văleni din județul Cluj. Pompierii din Huedin au intervenit pentru stingerea incendiului.

Potrivit ISU Cluj, a ars acoperișul bucătăriei de vară…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Spitalul Municipal Aiud va fi modernizat și reabilitat termic, pentru creșterea eficienței energetice. Valoarea investiției

Publicat

Spitalul Municipal din Aiud urmează să fie modernizat și reabilitat termic pentru creșterea eficienței energetice, printr-o investiție de peste 5,7 milioane de lei. 

Spitalul Municipal Aiud a lansat pe 13 mai, în SEAP, o licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în cadrul Spitalului Municipal Aiud”.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 5.787.545,3 lei, fără TVA. 

Spitalul Municipal Aiud va fi modernizat și reabilitat termic prin…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe