Connect with us

Cluj

Noi imobile de peste 5 etaje în zone de case pe str. Brâncuși. Aici traficul mai suportă?

Publicat


blocuri brancusi cluj.jpg

Trei dintr-un foc. Într-o singură ședință a Comisiei de Urbanism a Primăriei Cluj-Napoca vor fi analizate trei proiecte aflate în zone de case pe strada Brâncuși, stradă supusă ”restructurării” potrivit autorităților locale.

În loc de case vor fi ridicate pe respectiva stradă, la numerele 80, 111-113 și 134, imobile mixte, toate cu minim 5 niveluri.

Dacă în cazul Borhanciului au fost stopate autorizațiile de construcție pe motiv că nu mai suportă traficul (desigur, cu unele excepții mai noi), pe strada Brâncuși se pare că încă nu este cazul.

Vecinii de la case, de pe strada Brâncuși, se opun

Nu doar traficul suplimentar îi deranjează pe rezidenții care locuiesc în case, ci și faptul că vor fi umbrite curțile lor și nu vor mai avea intimitate.

Citește și:

Cameramanul lui Emil Boc de pe vremea când era premier construiește bloc de 6 etaje pe Brâncuși

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cluj

Modificări în traficul din cartierul ZORILOR. Anunțul Primăriei

Publicat

trafic obs 1.jpg

Circulația rutieră a revenit în dublu sens pe str. Jupiter, pe tronsonul de stradă cuprins între str. Meteor și str. Observatorului, anunță Primăria Cluj-Napoca.

De asemenea, se interzice oprirea vehiculelor pe partea dreaptă la urcare, între str. Observatorului și str. Meteor.

”Rugăm participanții la trafic să respecte noile reglementări de circulație, semnalizate prin indicatoare rutiere. Marcajul rutier va fi de asemenea aplicat în următoarele zile”, au spus reprezentanții Primăriei.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Case cu arhitectură de calitate în Aiton. Ce spune arhitectul șef al Clujului

Publicat

Arhitectul șef al județului Cluj, Claudiu Salanță, a lăudat casele nou construite în comuna Aiton și am spus că acestea sunt un exemplu că unde este dorință, ”se poate!”.

”Cred că exemplul caselor din Aiton reprezintă un excelent model de dezvoltare armonioasă/sustenabilă a satelor.

Nu face altceva decât să demonstreze că e posibilă îmbinarea armonioasă a urbanizării în rural – cu parcele generoase specifice gospodăriilor, cu zone verzi și zone pentru comunitate, cu infrastructura edilitara aferentă – cu o arhitectură de calitate care să facă cinste satului și o atenție spre natură. Felicitări tuturor celor implicați!”, a spus Salanță.

Acesta a spus că grație arh. Horațiu Răcășan și echipei sale, localitatea Aiton devine un exemplu de bună practică în arhitectură și urbanismul rural – pas cu pas!

aiton ca 3

aiton ca 2

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Femeie de 36 de ani din Cluj-Napoca, dată DISPĂRUTĂ de două zile. Ați văzut-o?

Publicat

miha e1653111904542.jpg

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată vineri despre faptul că Mihaela Munteanu, în vârstă de 36 de ani, a plecat voluntar la data de 19 mai, în jurul orei 15.30,de la locuința sa din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj și nu a mai revenit.

Semnalmentele femeii sunt: înălțime aproximativă 1,60 m, 80 de kilograme, constituție solidă, păr de culoare roz, de lungime medie, ochi căprui.

Cum era îmbrăcată

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu o cămașă de culoare albă, o pereche de colanți (nu se cunoaște culoarea) și o pereche de șlapi.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeie sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!

 

 

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Cluj

Elev din Gilău căutat de polițiști. A dispărut de la Liceu

Publicat

screenshot 20220521 074146.jpg

COMAN DARIUS FLORIN, în vârstă de 16 de ani, din comuna Gilău, județul Cluj a plecat voluntar de la Liceul Tehnologic din Cluj-Napoca, la data de 20 mai, în jurul orei 13.00 – 14.00 și nu a mai revenit la domiciliu.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

SEMNALMENTEînălțime 1.60 m , 90 kg,  păr blond, ochi albaștri.

La momentul plecării, aceasta era îmbrăcat cu bluză și pantaloni de trening de culoare albastru închis, tricou de culoare albastru și pnatofi sport de culoare neagră cu linie verede pe partea laterală.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe