Connect with us

Alba

Noi medicamente incluse pe lista celor gratuite sau compensate, de la 1 noiembrie. Decizie la Guvern

Published

on



Noi medicamente vor fi incluse, de la 1 noiembrie, pe lista celor gratuite sau compensate. Anunțul a fost făcut de premierul Marcel Ciolacu, miercuri, la începutul ședinței de Guvern.

Este vorba despre medicamente pentru boli oncologice şi pentru multe afecţiuni cronice, precum şi pentru transplantul medular.

„Aprobăm noi medicamente ce vor fi incluse, începând cu 1 noiembrie, pe lista celor gratuite sau compensate. Este vorba de medicamente pentru boli oncologice şi pentru multe afecţiuni cronice, precum şi…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Cum arată Dacia Bigster, cel mai mare și mai scump model al mărcii. Versiuni de motorizare și dotări

Published

on

Dacia a prezentat noul Bigster, un SUV hibrid cu 5 locuri produs în România. Fratele mai mare al lui Duster are un design modern și aerodinamic și beneficiază de un interior spațios și bine echipat. 

Compania nu precizat deocamdată detalii despre prețuri, însă presa a scris că acestea vor porni de la aproximativ 25.000 de euro. La variantele hibride, cu dotările maxime, prețurile vor trece de 30.000 de euro, fiind astfel cel mai scump model al mărcii. 

YouTube videoYouTube video Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Cum s-a produs accidentul mortal din Straja, în care un bărbat a decedat după ce a căzut de pe un tractor. Ce spune poliția

Published

on

Cum s-a produs accidentul mortal din Straja. Marți, în jurul orei 16.00, polițiștii din Alba Iulia au intervenit la un accident rutier pe raza localității straja, comuna Berghin. 

Este vorba despre un accident rutier în care un bărbat și-a pierdut viața. La o zi de la producerea accidentului, polițiștii din Alba au făcut o serie de precizări legate de modul în care s-a produs accidentul. 

Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări, a rezultat că un bărbat de 64 de ani, din Alba Iulia, în timp ce era…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Teatrul de Păpuși din Alba Iulia ”Prichindel” merge la festivalul de teatru din Timișoara, cu spectacolul Pinocchio reloaded

Published

on

Teatrul de Păpuși „Prichindel” va fi prezent la cea de-a IX-a ediție a Festivalului Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin” de la Timișoara, la invitația Teatrului pentru Copii și Tineret „Merlin”.

”E o bucurie să revenim pe scena din Timișoara, mai precis pe scena Teatrului German de Stat din Timișoara, vineri, 11 octombrie 2024, de la ora 18:00, cu spectacolul „Pinocchio reloaded”, regia Béres László.

Mici și mari deopotrivă sunt așteptați să strige alături de noi „Și eu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Digitalizarea pașapoartelor și a cărților de identitate. Comisia Europeană propune o aplicație de mobil pentru stocarea datelor

Published

on

Comisia Europeană propune o aplicație pentru digitalizarea paşapoartelor şi a cărţilor de identitate. Cu ajutorul „EU Digital Travel”, autoritățile vor să facă mai uşoare şi mai rapide controalele la frontierele externe. 

Potrivit Comisiei, atât cetățenii UE, cât și cei din afara UE fac obiectul unor verificări sistematice în persoană atunci când trec frontierele externe ale Uniunii. Numai în 2023 s-au înregistrat aproape 600 de milioane de treceri.

Ce presupune digitalizarea pașapoartelor și a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading