Connect with us

Alba

Noi reglementări în domeniul fondurilor europene: Procedurile de accesare vor fi mai simple. Măsuri adoptate de Guvern

Publicat



fonduri europene

O serie de acte normative care sprijină implementarea proiectelor de infrastructură finanțate din bani europeni și asigură dezvoltarea sistemului informatic de gestionare a fondurilor europene au fost adoptate de Guvern în ședința de joi, anunță Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. 

„Simplificarea, debirocratizarea și digitalizarea sunt deziderate pe care le urmărim nu doar la nivelul accesări fondurilor europene, dar și la nivelul implementării proiectelor. Măsurile adoptate astăzi de către Guvern, promovate la nivelul Ministerul Investițiilor și Proitectelor Europene, ne ajută să consolidăm gestionarea fondurilor europene, creeând premisele pentru un sistem informatic suport…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: A fost finalizat drumul județean dintre Vingard și Ohaba

Publicat

Drumul dintre Vingard și Ohaba a fost finalizat. Este vorba despre o porțiune de peste 8 kilometri, care ajută locuitorii mai multor localități să ajungă mai rapid la Sebeș, inclusiv la nodul de autostradă de acolo. 

”Vorbim despre o investiție de aproape 30 de milioane lei, pe o lungime de drum de 8,09 kilometri. Finalizarea acestui obiectiv facilitează mult deplasarea din Ohaba spre Sebeș și Autostrada A1.

De asemenea, sunt create...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Sâmbătă, la Sărbătoarea Muzicii de la Alba Iulia: Vladimir Gligor-Lungan și Alexandra Fits cu Kamerata Kronstadt

Publicat

Cea de-a doua zi a celui mai important eveniment muzical al sezonului din Cetate începe cu o „încălzire“ ( sau, după caz, răcorire) prin dans, în curtea Palatului Principilor Transilvaniei.

În spiritul locului, Agnes a pregătit, începând cu ora 18.00, un program original de dansuri renascentiste, gata să ne transpună pe toți în epoca de glorie a Palatului Principilor...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Polițiștii din Alba încă cercetează distrugerea sarcofagului roman cu excavatorul, din primăvara anului 2023. Ce motive invocă

Publicat

După aproape un an și jumătate de la descoperirea unui sarcofag roman distrus în cimitrul din Alba Iulia, polițiștii încă cercetează cazul. Într-o conferință de presă susținută miercuri, 24 iulie 2024, polițiștii au și precizat un motiv pentru care ancheta se întinde pe o perioadă așa lungă de timp.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Apare o nouă televiziune pentru copii, în România. Consiliul Național al Audiovizualului a decis acordarea licenței

Publicat

Apare o nouă televiziune pentru copii, în România. Consiliul Național al Audiovizualului a decis acordarea licenței.

Consiliul Național al Audiovizualului a acordat o licență creatorilor brandului Tralala pentru un post de desene animate educative, denumit Tralala Desene Animate.

Apare o nouă televiziune pentru copii: ce va difuza

Reprezentantul postului a explicat în fața membrilor CNA că televiziunea va...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate