Connect with us

Cluj

Noua normalitate în TRAFIC la Cluj. CONDUC mașini fără să aibă PERMIS de șofer. Printre cei prinși de polițiști este și un MINOR

Publicat



Nu trece zi fără ca polițiștii rutieri din Cluj să nu depisteze la volan persoane care nu au permis de șofer.

În weekend, polițiști au prins în trafic 3 tineri care nu au permis de conducere, dar și 2 bărbați care s-au urcat la volan deși au permisul suspendat.

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au depistat, aproape de miezul nopții, un tânăr de 17 ani, din comuna Huedin, care a condus un autovehicul pe un drum comunal, fără a fi posesorul unui permis de conducere.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot în acest weekend, polițiștii Compartimentului Rutier Gherla au depistat o tânără de 19 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DJ109, în localitatea Coasta, fără a deține permis de conducere.

De asemenea, din verificările efectuate s-a constatat că autovehiculul în cauză i-ar fi fost încredințat acesteia de o altă persoană, pentru a fi condus pe drumurile publice.

În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis conducere și încredințarea unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Și polițiștii din Dej au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Apahida care se deplasa cu autoturismul pe un drum comunal din localitatea Panticeu, fără a deține permis de conducere.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis conducere.

La volan, deși le-a fost suspendat dreptul de a conduce

Polițiștii din Apahida au interceptat în trafic un bărbat de 54…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO FOTO. 25 de companii și universitățile clujene și-au prezentat oferta la Bursa locurilor de muncă a AJOFM

Publicat

Zeci de companii și cele mai importante universități clujene și-au prezentat oferta la Bursa Locurilor de Muncă, eveniment organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Cluj vineri, 14 mai, la Cluj…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău, o bijuterie a Transilvaniei, își redeschide porțile în weekend. Renovarea a durat 7 ani

Publicat

Castelul din Gilău se redeschide în acest weekend pentru public, după un proces de renovare meticulos și amplu, care a durat șapte ani.

Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău va fi de acum un centru cultural…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

CFR Cluj caută ÎNLOCUITOR pentru Otele. Pe cine ar vrea „Bursucul”

Publicat

Având în vedere că CFR Cluj și-ar putea vinde omul de gol, pe Philip Otele, în această vară, Dan Petrescu caută variante de înlocuire.

Una dintre acestea ar putea fi Adrian Mazilu, 18 ani, fostul jucător al…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Spitalul Militar Cluj: Florin Piersic a fost infectat cu stafilococ auriu, înainte de internare

Publicat

Conducerea Spitalului Militar din Cluj-Napoca a transmis noi informații în legătură cu actorul Florin Piersic care a fost internat în aprilie în această unitate sanitară.

Asta după ce au apărut informații…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe