Connect with us

Eveniment

Nouă sibieni au fost amendați pentru că nu au respectat carantina

Publicat



În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 114 forțe ale poliției și poliției locale.

Astfel, au fost verificate 950 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 73 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 182 de mijloace de transport, din care 17 mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 47 de sancțiuni contravenționale în valoare de 4.500 de lei, din care:

  • 38 de sancțiuni în valoare de 500 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție și
  • 9 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Polițiștii locali sibieni au verificat 69 de persoane și au aplicat 5 sancțiuni în valoare de 500 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție.

În cursul zilei de 5 ianuarie a.c., jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu.

De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse pe raza stațiunilor montane Bâlea și Păltiniș.

În urma desfășurării activităților au fost  aplicate două avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor dispuse.

Personalul SPF Aeroport Sibiu a efectuat activități preventive pe raza aeroportului pentru verificarea respectării normelor de siguranță în contextul pandemic, nefiind aplicate sancțiuni contravenționale. De asemenea 2 polițiști de frontieră au desfășurat acțiuni pe raza Mun. Sibiu, fiind efectuate verificări pentru un număr  de 36 persoane aflate în carantină și 27 persoane aflate în izolare.

Vă reamintim faptul că puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Șeful ANPC, avertisment pentru gospodine: Atenție la vopseaua pentru ouăle de Paște. Ce legumă este perfectă pentru culoarea roșie

Publicat

Atenție la vopseaua pentru ouăle de Paște. Șeful ANPC, Paul Anghel, atrage atenția gospodinelor, în Joia Mare. Acesta le spune celor ce vor vopsi ouă să folosească doar vopsea de ouă și nu de alte feluri: precum cea tipografică, sau pentru textile.

De asemenea, pentru cei care încă nu au cumpărat ouă de Paște, acesta are o serie de recomandări.

Despre vopseaua de ouă. De unde trebuie să o cumperi

Achiziționarea vopselei se va face numai din locuri autorizate și se va citi cu atenție eticheta produsului, care trebuie să conțină: numele și adresa…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Fostul proprietar al Albalact, Raul Ciurtin, dezvoltă o afacere de 20 de milioane de euro, lângă Cluj-Napoca. VIDEO

Publicat

Fostul proprietar al Albalact, Raul Ciurtin, fostul proprietar Albalact, dezvoltă o afacere de 20 de milioane de euro, lângă Cluj-Napoca. 

Acesta pregătește inaugurarea Elania Resort, un centru multifuncțional cu 6 săli de evenimente, SPA și un hotel de 5 stele, realizată în locul campingului Făget, de lângă Cluj-Napoca.

Citește și Alba: Omul de afaceri Raul Ciurtin, o nouă tranzacție cu brandurile Prefera. Păstrează fabrica de la Oiejdea

Informațiile au fost confirmate de omul de afaceri penru Profit.ro.

YouTube videoYouTube video Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. FOTO. Joia Mare. IPS Andrei, Mitropolitul Clujului, a spălat picioarele a 12 preoți, cum cere tradiția

Publicat

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei, a spălat picioarele a 12 preoți. Ceremonia din Joia Mare a avut loc la Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca.

Ceremonia este un ritual păstrat cu sfințenie în amintirea…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Vopsitul ouălor de Paște: metode naturale, tradiții româneşti şi variante moderne. Culori, semnificaţii şi idei pentru sărbători

Publicat

Vopsitul ouălor de Paște. Unul dintre cele mai așteptate momente în cadrul Sărbătorilor Pascale este vopsitul ouălor.

În tradiția românească, ouăle se vopsesc în Joia Mare, în Vinerea Mare sau chiar în Sâmbăta Mare, în funcție de zonă și de preferințe.

URĂRI DE PAŞTE 2024 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

Tradiţia populară spune că ouăle vopsite în Joia Mare şi mâncate de Paşti apară de suferinţe şi necaz, iar coaja lor, îngropată în pământul păşunilor, apără vitele de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe