Connect with us

Alba

Noul program al magazinelor LIDL. Începând din 26 septembrie se trece la un orar de iarnă, prin care să economisească energie

Publicat


Începând de azi, 26 septembrie, magazinele Lidl din România au un nou program. Activitatea cu clienții s-a redus cu o oră, iar noul orar de iarnă permite companiei să economisească energie, precizează reprezentanţii Lidl.

„Lidl România este o companie preocupată permanent de sustenabilitate și implicit de conservarea resurselor. Acest orar este un orar de iarnă, așa cum am mai avut și în trecut, care ne permite și să economisim energie”, au transmis reprezentanţii Lidl.

Lidl va închide magazinele din țară mai devreme, pentru a face economie la energie

Începând din 26 septembrie, toate magazinele vor avea acelasi program, după cum urmează:

  • Luni – Sâmbătă: 07:30 –…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Modificare la Codul Rutier: Tractoarele pot fi conduse cu permis pentru alte categorii de autovehicule. Decizie la Senat

Publicat

Tractoarele pot fi conduse, pe drumurile publice, și cu permis pentru alte categorii. Proiectul a fost adoptat luni de Senat.

A fost eliminată obligativitatea deţinerii pentru conducătorii de tractoare agricole sau forestiere a unui carnet de conducere corespunzător categoriei.

În forma inițiatorului, proiectul prevedea că permisul de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul va fi obligatoriu începând cu 1 iulie…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Măsuri adoptate de Senat împotriva fumatului. Amenzi de până la 10.000 de lei pentru unele fapte

Publicat

Senat

Senatul a adoptat luni modificări la legea fumatului. Amenzile sunt între 100 și 500 de lei pentru persoane fizice, respective de până la 10.000 de lei pentru firme.

Propunerea legislativă a fost inițiată pentru a reduce expunerea minorilor la produse ce le pot afecta sănătatea, cum ar fi tutunul.

Actul normativ propus extinde interzicerea comercializării prin automate/dispozitive tip easybox/locker și interzicerea vânzării către…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Majorarea salariilor pentru profesori: de câți bani va fi nevoie în bugetul din 2024. Precizările ministrului Boloș

Publicat

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat, luni, că a discutat cu deputaţii liberali liniile mari ale bugetului de stat pe 2024.

În acesta sunt cuprinse şi cheltuielile cu majorarea pensiilor, a salariilor profesorilor, investiţiile pe programul Anghel Saligny.

Ministrul a subliniat că vor fi zero creşteri de taxe şi impozite.

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a anunțat și data la care vor ajunge în Parlament proectele de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Subvenție pentru agricultorii români care cultivă usturoi. Sumă suplimentată de minister și termen prelungit pentru plăți

Publicat

Ministerul Agriculturii anunță propunerea de modificare a hotărârii de Guvern privind ajutorul de minimis pentru producția de usturoi.

”Proiectul vizează două modificări importante, astfel încât să se asigure plata întregii suprafețe eligibile plantată cu usturoi în cadrul Programului”, a comunicat ministerul.

Cât vor primi agricultorii

Potrivit actului normativ, beneficiarii vor primi 3.000 euro/hectarul cultivat cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe