Connect with us

Alba

Numărul înmatriculărilor de persoane fizice şi juridice a scăzut cu 11%. Date oficiale de la Registrul Comerțului

Publicat



Numărul înmatriculărilor de persoane fizice şi juridice a scăzut în primele cinci luni din 2024 cu 10,89%, comparativ cu perioada similară a anului anterior, totalizând 58.876 unităţi.

Cele mai multe înmatriculări au fost înregistrate în municipiul...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Bani înapoi de la stat dacă soliciți bon fiscal. Ce spune ministrul Marcel Boloș despre introducerea creditului fiscal

Publicat

Ministerul Finanțelor a anunțat modalitatea prin care o persoană fizică va putea primi bani înapoi de la stat dacă solicită bon fiscal. Este un concept prin care zonele de activitate cu risc de evaziune fiscală sunt contabilizate.

Despre creditul fiscal, ministrul a spus că modelul este portughez și a adus acolo beneficii însemnate pentru ceea ce înseamnă combaterea evaziunii fiscale.

”Conceptul...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Centru de colectare deșeuri prin aport voluntar, la Aiud. Cetățenii din Aiud vor putea scăpa mai ușor de anumite tipuri de deșeuri

Publicat

Centru de colectare deșeuri prin aport voluntar, la Aiud. În municipiul Aiud urmează să fie construit în curând un centru de colectare a deșeurilor, în cadrul căruia cetățenii din municipiu vor putea preda mai multe tipuri de deșeuri.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Modificări Cod Rutier 2024: Noi reguli de reținere permis, testare alcool, un nou indicator. La ce trebuie să fie atenți șoferii

Publicat

Modificări Cod Rutier 2024: Noi reguli de reținere permis, testare alcool, un nou indicator. Schimbările au fost aprobate prin ordonanță de urgență de Guvern, în 28 iunie.

Modificări Cod Rutier 2024: Nou indicator rutier

La Anexa nr. 2, la punctul C2 din OUG 195 cu modificările ulterioare – Codul Rutier – Indicatoare de informare, se introduce un nou indicator, după cum urmează:

Acesta indică distanța…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Primăria Alba Iulia va contracta sevicii de permanență și intervenție imediată pentru combaterea atacurilor de urs

Publicat

Primăria Alba Iulia va contracta sevicii de permanență și intervenție imediată pentru prevenirea și combaterea atacurilor de urs.

Acestea se referă la operațiunile de tranchilizare, relocare, extragere prin eutanasiere a urșilor ce prezintă pericol pentru populație.

Cel mai recent caz în care a fost nevoie de intervenția autorităților din Alba Iulia a fost cel din Oarda, din 25 aprilie. Atunci, ursul rănit se apropiase...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe