Connect with us

Cluj

Numărul mașinilor înmatriculate în ianuarie în România, în creștere față de anul trecut. Dacia, cea mai înregistrată marcă

Publicat


Înmatriculările mașinilor în România au crescut cu peste 46% în luna ianuarie, față de aceeași perioadă a anului trecut. Au fost înmatriculate peste 7.600 de autoturisme în luna tocmai încheiată. Dacia a fost marca cea mai înregistrată.

Peste 6.000 de mașini noi înmatriculate

Astfel, potrivit Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA), care citează datele Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), înmatriculările mașinilor au crscut cu 46,8% până la 7.625 de unităţi, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2020.

Conform acelorași date, din numărul total de autovehicule înmatriculate, 6.004 exemplare au fost autoturisme noi, a căror scădere faţă de luna ianuarie 2020 este de 51,9%.

În ceea ce privește cele mai înregistrate mărci de mașini în ianuarie, Dacia ocupă locul fruntaș, cu 914 de unităţi, urmată fiind de Ford (763), Toyota (711), Hyundai (661) şi Skoda (468).

AGERPRES

CLUJUL PENTRU TOȚI – Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe

Citește mai mult pe Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Eleva din Cluj care a căzut de la etajul I în timpul orei de curs a suferit multiple traumatisme, inclusiv la cap

Publicat

Eleva de 17 ani care a căzut de la etajul I al Liceului de Arte Vizuale „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca este conștientă, dar a suferit multiple traumatisme.

Aceasta a ajuns la UPU Copii conștientă și stabilă…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Cel mai mare târg de carte din Transilvania, Gaudeamus, își deschide porțile la Cluj-Napoca

Publicat

Cel mai mare târg de carte din Transilvania revine în Piața Unirii din Cluj-Napoca în pragul sărbătorilor pascale, conform unei tradiții de aproape două decenii, pentru ediția cu numărul 23.

Târgul de Carte…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Lansare de carte Gaudeamus Cluj. „Despre iubire ca fapt divers. În sala pașilor pierduți”, autori Daniela și Felix Ostrovschi

Publicat

O nouă carte aparținând istoricului Felix Ostrovschi va fi lansată în cadrul Târgului de Carte „Gaudeamus” din Cluj-Napoca, în ziua de joi, 25 aprilie, la ora 15.

Deja suntem familiarizați cu modul de abordare…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

O elevă a căzut de la etaj la o școală din Cluj-Napoca. Tânăra a fost transportată de urgență la spital

Publicat

O elevă de aproximtiv 16 ani a căzut, luni, de la etajul I al școlii la care învață. Un echipaj SMURD a transportat-o la spital cu multiple traumatisme.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, alături…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe