Connect with us

Eveniment

O elevă de la Şcoala Populară de Arte a luat locul 3 la un concurs din SUA dedicat pasionaţilor de teatru

Publicat


sursa foto: Facebook / Scoala Populara de Arte si Meserii ,,Ilie Micu" Sibiu

Potrivit profesoarei Teodora Tiribă, regizoare de teatru și instructor la Școala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu” din Sibiu, Oana Veronica Mustață, în vârstă de 11 ani, a obținut locul trei la concursul de monologuri în limba engleză, March Monologue Contest, acesta fiind primul premiu internațional obținut de clasa coordonată de ea.

„Mă bucur enorm că am reuşit să-mi îndrum eleva spre această reuşită.

Premiul acesta, primul pentru clasa mea la un concurs internaţional, reprezintă atât un ţel imens pe care am reuşit să-l atingem în timp record, cât şi o confirmare a faptului că ceea ce facem este în direcţia cea bună.

Cu ocazia asta ne-am stabilit un punct de referinţă foarte înalt, iar asta cu siguranţă ne va ambiţiona să ne depăşim pe noi înşine în viitor.

Concursul la care am participat, March Monologue Contest este organizat online de Drama Notebook din Portland, Oregon (SUA).

E un site cu resurse pentru profesorii de teatru si organizează concursul asta lunar.

O elevă de la Şcoala Populară de Arte a luat locul 3 la un concurs din SUA dedicat pasionaţilor de teatru. Oana Veronica Mustaţă este elevă la cursul de teatru în anul doi la Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ilie Micu” din Sibiu

În fiecare lună se înscriu zeci de participanţi din întreaga lume, dar cu precădere din ţările vorbitoare de limba engleză, din moment ce monologurile trebuie să fie în engleză.

Site-ul are sute de mii de vizualizări lunare”, a declarat pentru AGERPRES, profesoara Teodora Tiribă.

Oana Veronica Mustaţă este elevă la cursul de teatru în anul doi la Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ilie Micu” din Sibiu şi spune că monologul ei a fost inspirat de fratele său.

„Am 11 ani şi sunt în anul doi la teatru la Şcoala Populară de Arte din Sibiu şi am câştigat locul trei la Concursul March Monologue din Portland.

Fratele meu mi-a dat ideea acestui monolog cu prostiile lui naive de copilaş. Sper să vă placă şi vouă”, a spus Oana Veronica Mustaţă. Agerpres

sursa foto: Facebook / Scoala Populara de Arte si Meserii ,,Ilie Micu” Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Șoferi și pietoni sancționați de polițiști la Alba Iulia și în satele apropiate. Amenzi de peste 8000 de lei și permise reținute

Publicat

Zeci de șoferi și mai mulți pietoni au fost amendați de polițiști, la Alba Iulia și în satele apropiate. A fost organizată o acțiune pentru siguranță rutieră.

Citește mai departe

Alba

Peste 150 de șoferi testați pentru alcool sau droguri la volan în Alba, în 24 de ore. Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor

Publicat

Peste 150 de șoferi au fost testați pentru alcool sau droguri la volan, în Alba, în ultimele 24 de ore. Polițiștii și jandarmii au continuat miercuri acțiunile în sistem integrat.

Citește mai departe

Alba

Admitere școala de subofițeri de pompieri 2024. Locuri disponibile, calendar înscrieri, acte necesare, condiții pentru candidați

Publicat

Admitere școala de subofițeri de pompieri 2024. Candidații interesați de carieră în cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență au la dispoziție 300 de locuri. Înscrierile se fac în perioada 24 aprilie – 14 mai. 

Citește mai departe

Alba

INCENDIU la Sebeș. Mai multe deșeuri depozitate într-o clădire dezafectată au luat foc. Pompierii intervin cu două autospeciale

Publicat

Un incendiu a izbucnit joi după-amiaza în municipiul Sebeș. Mai multe deșeuri depozitate într-o clădire dezafectată au luat foc. 

Citește mai departe