Connect with us

Alba

O nouă modificare a tarifelor pentru Bazinul Olimpic Alba Iulia, propusă de primărie. Consultare publică până în februarie

Publicat


Primăria Alba Iulia propune o altă modificare a tarifelor pentru Bazinul Olimpic din Alba Iulia. De data aceasta, se dorește o scădere a prețurilor de închiriere a culoarelor pentru cursurile de înot destinate copiilor.

”În vederea asigurării accesului unui număr cât mai mare a copiilor la cursurile de inițiere înot, se propune o scădere a tarifului de acces pentru această categorie de utilizatori, inclusiv pentru tariful de închiriere culoar pentru inițiere înot.

În acest mod se mărește semnificativ baza de selecție pentru viitorii sportivi care vor practica sportul de performanță (înot, polo)”, se arată într-un proiect aflat în consultare publică până în 27 februarie.

Reamintim…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO Intervenție dificilă a echipajelor SMURD Câmpeni, la un caz medical: O persoană în stare de inconștiență are nevoie de ajutor

Publicat

Pompierii din Câmpeni intervin duminică, 5 februarie, în jurul orei 10.40, la un caz medical, în localitatea Scărișoara. Intervenția este una grea din cauza drumului greu accesibil și a stratului mare de zăpadă. 

Potrivit ISU Alba, un echipaj SMURD altături de o ambulanță au fost solicitați pentru a interveni la un caz medical ( o persoană în stare de inconștiență).

Din cauza drumului greu accesibil și a zonei înzăpezite au fost suplimentate forțele de intervenție cu 1 APIC și 1 UTV(autoșenilată) de la Stația de Pompieri Câmpeni pentru facilitarea accesului echipajelor medicale la locul solicitării și transportul persoanei la ambulanță.

Știre în curs de actualizare.


Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Traficul rutier redeschis parțial pe autostrada A1 Sebeș – Sibiu, între Cunța și Boița. Se lucrează pentru deschiderea completă

Publicat

Traficul rutier a fost redeschis pe autostrada A1 între Cunța și Sibiu, urmând ca în următoarele ore să fie curățată și redată circulației și porțiunea dintre Sibiu și Boița. Potrivit CNAIR drumarii lucrează la curățarea autostrăzii închisă în cursul nopții din cauza zăpezii și viscolului.

Precizările DRDP Brașov:

A1 km 254 – 238 (zona orasului Sibiu) s-a deschis de la ora 5:00 pentru a nu intra toate tirurile prin oras.

A1 km 254 – 292 (Saliste-Cunta) in aproximativ o ora intentionam sa o deschidem.

A1 km 224 – 238 (Sibiu-Boita) inca ninge abundent si viscolit, estimam 3-4 ore pana la deschidere.

 

Urmăriți Alba24.ro și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Mii de gospodării din Alba au rămas fără curent electric după viscolul de sâmbătă noapte. Zonele afectate

Publicat

Pe lângă problemele legate de circulația rutieră, arbori căzuți și mașini blocate prin zăpadă, viscolul și ninsorile din noaptea de sâmbătă spre duminică, au afectat mai multe linii de curent din județul Alba. 

Potrivit reprezentaților ISU Alba, aceștia au fost informați de către cei de la Electrică ca mii de abonați din Alba au rămas fără curent electric.

Pe timpul nopții au fost înregistrat defecțiuni la 7, 8 linii de transport energie electrică, la două posturi transformare în zona Blaj.

De asemenea au fost afectate 21 posturi de transformare în zona Băița-Vârtop (372 abonați nealimentați) și 39 posturi de transformare în zona Sebeș care a afectat 3462 abonați, ce au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Bilete de tratament pentru pensionari 2023: cum vor fi acordate acest an. LISTA stațiunilor și detalii pentru beneficiari

Publicat

Peste 60.000 de bilete de tratament vor fi disponibile pentru pensionari în anul 2023, prin sistemul organizat și administrat de Casa Națională de Pensii Publice. Proiectul privind acordarea acestora se află în consultare publică până în 16 februarie, la Ministerul Muncii.

În unităţile de tratament balnear aflate în proprietatea Casei Naţionale de Pensii Publice, pentru anul 2023 este asigurat un număr de maximum 60.420 de bilete de tratament balnear, repartizate pe maximum 19 serii de trimitere, potrivit proiectului. Numărul este similar celui stabilit și în 2022.

Durata sejurului este de 16 zile, iar prețul biletului de tratament balnear va include tariful pentru 12 zile de tratament.

La…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe