Connect with us

Eveniment

O nouă șansă la viață: Un tânăr de 18 ani, salvat de echipa de medici de la Clinica de Cardiologie a SCJU Târgu Mureș

Publicat


tanar salvat spital clinic judetean targu mjures

Un tânăr de 18 ani, cu risc subit de deces, a fost salvat de echipa de medici de la Clinica de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș. Tânărul a fost supus unei intervenții de implantare a unui defibrilator intracardiac, a anunțat șefa Clinicii de Cardiologie a SCJU)Târgu Mureş, dr. Theodora Benedek, care a precizat că echipa de medici din subordinea sa este specializată în astfel de operaţii.

„Un tânăr de 18 ani, care putea muri subit oricând, a primit o nouă şansă la viaţă în Clinica de Cardiologie pe care o conduc, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş.

Pacientul suferă de cardiomiopatie hipertrofică obstructivă în formă severă…

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Câți angajați în IT are România. Ocupăm locul doi în Europa la numărul de specialiști

Publicat

Câți angajați în IT are România: Țara noastră se află pe locul al doilea în Europa ca număr de specialişti IT, 4 din 10 angajaţi fiind femei, susţin reprezentanţii unei platforme specializate în recrutare.

„Numărul de specialişti IT angajaţi în România a înregistrat o creştere constantă în ultimii ani, fiind unul dintre sectoarele cu cele mai mari salarii, dar şi cu un grad mare de mobilitate a forţei de muncă”, se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

e-Factura: Când va fi disponibilă factura simplificată, pentru firmele mici. Anunțul ministrului Finanțelor

Publicat

marcel bolos sursa foto Facebook

e-Factura: Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a anunțat când va fi disponibilă factura simplificată pentru firmele mici. Ultimele teste pe aplicaţia simplificată s-au efectuat luni.

Ministrul spune că  e-Factura simplificată va putea fi folosită de miercuri.

„Astăzi am avut ultimele teste pe e-Factura minimal. Sper ca începând de miercuri să poată să fie folosită de către toţi. (…) Înseamnă că am simplificat-o la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Municipiul Blaj și comuna Întregalde vor beneficia de 82 de stații de reîncărcare a vehiculelor electrice

Publicat

Municipiul Blaj și comuna Întregalde au fost acceptate de AFM în cadrul programului Stații de reîncărcare cu putere normală. Cele două localități vor beneficia de 82 de stații de reîncărcare a vehiculelor electrice.

În urma aprobării bugetului de venituri şi cheltuieli al Administraţiei Fondului pentru Mediu pentru anul 2024, în şedinţa comitetului de Avizare din 4 martie 2024, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat noi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Două blocuri din Zlatna vor fi reabilitate pentru creșterea eficienței energetice, cu bani din PNRR. Licitație, în SEAP

Publicat

drona

Două blocuri din Zlatna vor fi reabilitate pentru creșterea eficienței energetice. Blocurile 11 și 26, aflate pe strada Tudor Vladimirescu din Zlatna, vor fi reabilitate termic pentru creșterea eficienței energetice. Investiția se ridică la peste 5,1 milioane de lei, fiind finanțată prin PNRR. 

Primăria Zlatna a lansat pe 1 martie, în SEAP, o licitație pentru lucrări privind creșterea eficienței eneergetice a blocurilor 11 și 26…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe