Connect with us

Eveniment

O nouă şedinţă privind gestionarea epidemiei de COVID-19 la Palatul Cotroceni

Publicat



Preşedintele Klaus Iohannis va avea, joi, o nouă şedinţă de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19, la care vor participa prim-ministrul interimar, Nicolae Ciucă, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, şi coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare împotriva noului coronavirus, dr. Valeriu Gheorghiţă.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, şedinţa de lucru va avea loc la Palatul Cotroceni, de la ora 13,00. AGERPRES/ (AS – autor: Florentina Peia, editor: Andreea Rotaru, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

29 iunie: Sfinții Petru și Pavel sau Sânpetru de vară. Tradiții, obiceiuri și superstiții la români

Publicat

29 iunie: Sfinții Petru și Pavel sau Sânpetru de vară. Sărbătoarea Sfinților Petru și Pavel, celebrată pe 29 iunie, este una dintre cele mai importante sărbători din calendarul creștin.

Sfântul Apostol Petru, care mai înainte de apostolie se numea Simon, era de neam iudeu, din hotarele Galileei cea din Palestina, dintr-o cetate mică şi neslăvită, care se numeşte...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Este realist „Planul Simion” de a construi apartamente la 500-600 euro/mp?

Publicat

George Simion este primul candidat pentru alegerile prezidențiale care își anunță planul cu care vrea să obțină voturile românilor. După ce și-a lansat candidatura în urmă cu două săptămâni, liderul AUR a venit în…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Veste bună pentru șoferi! Amenzile rutiere nu vor CREȘTE de la 1 iulie 2024. Valoarea punctului-amendă a ÎNGHEȚAT

Publicat

E oficial! Amenzile rutiere nu vor crește de la 1 iulie 2024. Valoarea punctului-amendă a înghețat, după majorarea salariului minim, a declarat vineri premierul Marcel Ciolacu.

„Astăzi vom îngheţa şi punctul de…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Centru de colectare deșeuri prin aport voluntar, la Sebeș. Unde va fi amplasat și ce tipuri de deșeuri vor putea preda cetățenii

Publicat

Centru de colectare deșeuri prin aport voluntar, la Sebeș. Cetățenii din municipiul Sebeș vor putea scăpa mai ușor de mai multe tipuri de deșeuri, în cadrul unui centru ce urmează să fie construit la ieșirea din municipiu spre Daia Română.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe