Connect with us

Eveniment

VIDEO: Un bărbat a fost imobilizat de jandarmi, după ce a intrat cu un topor în sediul Primăriei Hațeg și a început să spargă geamurile

Published

on



Un bărbat care a intrat cu un topor în sediul primăriei din Hațeg, județul Hunedoara și care a început să spargă geamurile instituției, a fost imobilizat de jandarmi. Incidentul s-a produs, joi la amiază.

Potrivit Jandarmeriei Române, o persoană a pătruns cu un topor în mână în sediul primăriei orașului Hațeg și a început să spargă geamurile.

Patrula de jandarmi a intervenit și a imobilizat persoana.

Aceasta este condusă la sediul poliției Hațeg pentru a luarea masurilor legale.

Potrivit IPJ Hunedoara, joi, în jurul orei 12:00, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată pe numărul de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat înarmat cu un topor a spart mai multe geamuri din sediul Primăriei Orașului Hațeg și a urcat la etajul 1 al instituției, nemulțumit fiind de faptul că nu i-a fost acordată o locuință socială (nu au rezultat victime în urma acțiunii bărbatului).

Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii de ordine publică împreună cu o patrulă de jandarmi, care l-au imobilizat pe bărbat și l-au condus la sediul Poliției Orașului Hațeg.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, din Hațeg, urmează a fi reținut pentru 24 de ore.


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Adolescent de 15 ani din Zlatna, prins de polițiști la volanul unui autoturism, pe o stradă din oraș. S-a ales cu dosar penal

Published

on

Un adolescent de 15 ani din Zlatna a fost prins de polițiști în timp ce conducea un autoturism, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o stradă din oraș.

Potrivit IPJ Alba, la data de 29 septembrie, în jurul orei 01:45, polițiștii din Zlatna, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit, pentru control, pe DJ 705, pe strada Morii din orașul Zlatna, un autoturism care era condus de un tânăr de 15 ani, din orașul Zlatna, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Accident pe strada Traian Vuia. O femeie a fost rănită

Published

on

Un accident de circulație a avut loc ân urmă cu puțin timp pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca.

Un echipaj al Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervine în aceste momente accident.

Accident pe strada Traian Vuia. O…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Bărbat din comuna Sâncel, prins fără permis, la volanul unei mașini neînmatriculate. S-a ales cu dosar penal

Published

on

Un bărbat de 42 de ani din comuna Sâncel s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiști în timp ce conducea, fără permis, un autoturism neînmatriculat. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 28 septembrie 2024, în jurul orei 14.20, polițiștii Secției 6 de Poliție Rurală Jidvei, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit, pentru control, un autoturism care era condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Sâncel, județul Alba.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Ioan Ovidiu Sabău, U Cluj, după înfrângerea de la Iași: Nu suntem o echipă obișnuită să joace la acest nivel

Published

on

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul U Cluj a declarat, după înfrângerea de la Iași, din Superligă, că nu este supărat pe jucători.

U Cluj a pierdut, sâmbătă, meciul din deplasare cu Poli Iași, după unul din cele…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading
Advertisement