Connect with us

Eveniment

O persoană în stare critică în urma unui teribil accident pe DN1H în Sălaj. Impact puternic între un autoturism și o cisternă

Publicat


O persoană a fost rănită grav în urma unui accident rutier produs, marți dimineața, pe DN 1H în județul Sălaj. Din primele informații, un autoturism și o cisternă s-au ciocnit puternic.

Potrivit Centrulului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul s-a produs pe DN 1H între localitățile Nușfalău și Șimleu Silvaniei din județul Sălaj.

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și o autocisternă neîncărcată.

În urma coliziunii, conducătorul autoturismului a fost rănit grav, fiindu-i aplicate manevre de resuscitare la fața locului.

În urma accidentului, circulația rutieră a fost întreruptă pe DN 1H între localitățile Nușfalău și Șimleu Silvaniei, județul Sălaj.

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Ce grad de DIFICULTATE ar trebui să aibe examenele de CAPACITATE și BACALAUREAT. Ce spune ministrul Deca

Publicat

Ce grad de dificultate ar trebui să aibă exemenele de capacitate și bacalaureat? „Acestea nu sunt olimpiade. Cred că este greșit să ne referim la subiecte din punct de vedere al ușurinței sau al greutății”, a spus…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Ploile se extind în toată țara, iar temperaturile continuă să scadă. Directorul ANM: „Minimele vor coborî la valori negative”

Publicat

vreme meteo umbrela ploaie ploua

Meteorologii anunță o vreme rece cu ninsori și ploi însemnate cantitativ în următoarele ore. Temperaturile vor continua să scadă, iar minimele vor coborî până la -5 grade Celsius. 

Reamintim faptul că sudul județul Alba se află sub avertizări Cod Galben de ploi și ninsori însemnate cantitativ, până luni, la ora 15:00. Marți, ploile se vor extinde din nou, iar mai ales în zonele de munte și în sud-vest se vor acumula…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Pietoni loviți de mașini în Cluj-Napoca. Un șofer era beat

Publicat

Un pieton a fost lovit, luni dimineață, de un autoturism pe str. Frunzisului din Cluj-Napoca, la locul accidentului intervenind achipaje medicale. 

De asemenea, tot luni dimineață a fost înregistrat un alt accident…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Doi elevi ai Școlii „Avram Iancu” din Alba Iulia, calificați la Concursul Național de Lectură și Interpretare „Ionel Teodoreanu”

Publicat

Maia Nicula și Petru Joldeș, elevi ai Școalii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia, vor participa la Concursul Național Transcurricular de Lectură și Interpretare „Ionel Teodoreanu”, care se va desfășura la Iași, în perioada 16-19 mai 2024. Ambii elevi au obținut rezultate remarcabile la faza județeană a Olimpiadei  de limba și literatura română, reușind astfel calificarea la acest concurs național.

Potrivit…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe