Connect with us

Eveniment

Oamenii fac minuni – Învățătoarea Cîrjea din Săliște are din nou acoperiș deasupra capului

Publicat



Casa îndrăgitei învățătoare Elvira Cîrjea din Săliște s-a făcut scrum. Un incendiu a cuprins acoperișul la începutul acestui an, întreaga locuință fiind grav afectată de flăcări. Oamenii din comunitate au reușit însă să facă minuni. S-au donat sume de bani, astfel că acum acoperișul a fost reclădit, iar în curând urmează să fie refăcut și interiorul locuinței.

La finalul lunii ianuarie a acestui an, un incendiu a izbucnit la o casă din localitatea Săliște. Acoperișul a ars pe o suprafață de circa 150 de metri pătrați, iar flăcările s-au extins rapid și în camere, plafoanele și multe bunuri din interior fiind distruse.

Casa care a ars la acea vreme este a unei foste învățătoare din localitate, mai precis a Elvirei Cîrjea, cea care…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Polițiștii din Alba au verificat sute de persoane și vehicule, în ultimele 24 de ore. Controale urmate de amenzi

Publicat

Polițiștii din Alba au controlat sute de persoane și vehicule, în ultimele 24 de ore. Acțiunile s-au lăsat și cu amenzi.

”În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ” au transmis reprezentanții IPJ Alba.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 387 de persoane și au fost verificate 221…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Un clujean, ales prim-vicepreședinte al tineretului Partidei Romilor la nivel național

Publicat

Clujeanul Dragoș Roșianu a fost ales în cadrul Adunării Generale a Partidei Romilor Pro Europa de la Sinaia în functia de prim-vicepresedinte a Organizatiei de Tineret de la nivel national, la propunerea presedintelui…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

FOTO VIDEO: Situație PERICULOASĂ la Alba Iulia. Semne de ”prioritate” montate contradictoriu într-o intersecție circulată din oraș

Publicat

Situație periculoasă în traficul din Alba Iulia, generată chiar de autorități. Într-o intersecție aglomerată au fost montate semne de prioritate pe două direcții care se intersectează. 

Este vorba despre intersecția de la Gară. Situația poate deveni periculoasă, pentru șoferi, în condițiile în care cele două semne se contrazic și oferă prioritate șoferilor care vin din două direcții opuse, una dintre direcții trecând peste axul celeilalte.

Ambele semne sunt montate pe Bulevardul Ferdinand.

Primul semn arată prioritatea pe sensul de mers…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Muzeul din Alba Iulia va fi ÎNCHIS de ”Noaptea Muzeelor” în semn de protest. Angajații instituției cer majorarea salariilor

Publicat

Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia va fi închis de ”Noaptea Muzeelor” în acest an. De asemenea mai multe muzee din țară vor fi închise, sâmbătă 18 mai. 

Motivul pentru care muzeul va fi închis este unul simplu: angajații muzeului vor protesta față de inchitățile salariale. Noaptea Muzeelor este un eveniment așteptat la Alba Iulia de locuitori, dar și de turiști. 

Este noaptea în care muzeul poate fi vizitat gratuit, iar istoria prinde viață. Mii de vizitatori se pot întâlni pe holurile instituției cu personaje din epoca de piatră, daci,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe