Connect with us

Alba

OFICIAL: Ajutor de 1.000 de lei pe hectar pentru producătorii agricoli afectați de secetă. Criterii și reguli de acordare

Published

on



Ajutor de 1.000 de lei pe hectar pentru producătorii agricoli afectați de secetă. Agricultorii ale căror culturi au fost afectate de seceta pedologică din perioada septembrie 2023 – august 2024 pot beneficia de un ajutor de stat sub formă de grant, în valoare de 1.000 de lei/hectar. 

Ordonanța de urgență privind instituirea unei scheme de ajutor de stat sub formă de grant acordat producătorilor agricoli pentru culturi agricole afectate de seceta pedologică din perioada septembrie 2023 – august 2024 a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Trenuri noi pe o rută de cale ferată care trece prin Alba. Guvernul a aprobat achiziționarea a 24 de rame electrice noi

Published

on

Guvernul a aprobat achiziționarea a 24 de rame electrice noi de 200 de locuri, în prima fază a proiectului de investiții privind conectarea centrelor urbane din România prin servicii de transport feroviar de călători cu tracțiune electrică.

Achiziția este estimată la peste 1,4 miliarde lei și aceasta etapă a proiectului va avea durata de execuție de 38 de luni.

Achiziția celor 24 de rame electrice de 200 de locuri de scurt parcurs va contribui la creșterea confortului călătorilor și reducerea timpilor pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Campionul mondial la box, Leonard Doroftei, vine la Alba Iulia. Este invitat special la gala de kickbox, Cezar Fight Championship

Published

on

Campionul mondial la box, Leonard Doroftei, vine la Alba Iulia. Acesta va fi invitat special la gala de kickbox, Cezar Fight Championship din luna noiembrie. Doroftei va fi prezent la gala profesionistă de kickbox din 17 noiembrie, dar și la cântarul oficial al evenimentului sportiv, din data de 16 noiembrie. 

Cântarul oficial va avea loc la Carolina Mall din Alba Iulia și va fi urmat de o conferință de presă alături de luptătorii care vor urca în ring.

La Alba Iulia, la Pavilion Mercur, vor urca în ring Marius…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Reformă fiscală în 2025. Măsuri: Prețuri mai mari la serviciile publice, cota unică menținută și sistem de achiziții centralizat

Published

on

Reformă fiscală în 2025: Cresc prețurile la serviciile publice, se păstrează cota unică de impozitare și va fi introdus un sistem de achiziții publice centralizat. 

Planul fiscal al Guvernului pentru măsurile de reducere a deficitului bugetar va fi trimis la Comisia Europeană până la 25 octombrie.

Planul fiscal presupune o serie de reforme care vor avea un impact bugetar de 2,21% din Produsul Intern Brut, conform unui alt document prezentat de Economedia.

Vezi și OFICIAL: Salariul minim brut va crește de la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

OFICIAL: Salariul minim brut va crește de la 1 ianuarie 2025, la 4.050 de lei. Primele reacții

Published

on

OFICIAL: Salariul minim brut va crește de la 1 ianuarie 2025, la 4.050 de lei. Salariul minim brut pe economie se va majora de la 3.700 de lei, cât este în prezent, în urma unei decizii luate în Consiliul Național Tripartit, care reunește Guvernul, patronatele și sindicatele. 

Măsura a fost anunțată într-un comunicat oficial al Guvernului.

De asemenea, va fi menținută scutirea de impozite și contribuții sociale pentru suma de 300 lei lunar.

După majorarea din ianuarie, dacă salariul minim va ajunge la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading