Connect with us

Eveniment

OMS Europa cere statelor membre să crească numărul de teste gratuite în contextul variantei Delta

Publicat


Varianta Delta se răspândește din ce în ce mai repede în Europa, confirmă Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) şi Centrul european pentru prevenirea şi controlul bolilor (ECDC).

Aceștia fac apel în special la creşterea numărului testelor gratuite şi alte măsuri de control al cazurilor, relatează AFP.

OMS Europa şi ECDC le-au cerut împreună ţărilor europene „să-şi întărească eforturile” pentru a preveni cazurile de contagiere, în cadrul unui comunicat comun.

„OMS recomandă ca ţările să crească accesul la teste gratuite, dezvoltând secvenţierea, să stimuleze cazurile-contact să se plaseze în carantină şi cazurile confirmate să se izoleze, consolidând monitorizarea pentru a rupe lanţurile de transmisie şi a se asigura că…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Ziua Mondială a Rock and Roll-ului, sărbătorită pe 13 aprilie. Genul muzical care a schimbat lumea

Publicat

Ziua Mondială a Rock and Roll-ului este celebrată pe 13 aprilie în fiecare an, pentru a marca contribuția și influența acestui gen muzical asupra culturii și societății.

Rock and roll-ul a fost unul dintre cele mai influente genuri muzicale ale secolului al XX-lea și a avut un impact profund asupra tinerilor și a schimbărilor sociale din acea perioadă.

Citește și Cercetare interesantă a unui istoric din Alba Iulia: Cum a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Claudiu Târziu (AUR): „A include în Carta drepturilor fundamentale așa-zisul drept la avort este o oroare fără mărgini”

Publicat

Președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, Claudiu Târziu, a reacționat foarte dur față de votul din 11 aprilie din Parlamentul European, privind includerea, în Carta drepturilor…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Instrumente eficiente de căutare a unui loc de muncă: simplificare și ajutor în procesul de angajare (P)

Publicat

Dacă ai fost vreodată în căutarea unui loc de muncă, știi foarte bine că acest proces poate fi de multe ori dificil și frustrant. Fie că te interesează locuri de muncă în Alba Iulia sau în alte orașe din țară, diversitatea oportunităților disponibile poate fi uneori copleșitoare, iar identificarea celor mai potrivite opțiuni este o provocare în sine.

Acest fapt este dublu valabil pentru cei care își caută locuri de muncă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

O grefieră și o asistentă de judecător de la Curtea de Apel Alba Iulia au devenit magistrați. În ce funcții au fost numite

Publicat

O grefieră și o asistentă de judecător de la Curtea de Apel Alba Iulia au devenit magistrați. Au promovat examenul și au fost numite judecător, respectiv procuror.

”Colegele noastre Alexandra Crișan (grefier de ședință) și Mihaela Rodica Buta (asistent al judecătorului) sunt la un pas important în cariera lor.

În această săptămână au fost numite în funcția de judecător în cadrul Judecătoriei Deva, respectiv procuror în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe