Connect with us

Eveniment

Orban: Vom discuta în şedinţa coaliţiei despre buget

Publicat



Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că în şedinţa coaliţiei de guvernare, care va avea loc luni, se va discuta despre buget şi Planul Naţional de Rezilienţă şi Recuperare.

„Discuţiile din şedinţa de coaliţie vor viza subiecte importante în ceea ce priveşte funcţionarea Guvernului, relaţia dintre Guvern şi Parlament, soluţionarea unor probleme importante, cu siguranţă vom discuta şi despre buget, de Planul Naţional de Rezilienţă şi Recuperare, adică vom avea o agendă foarte importantă şi încărcată pentru buna funcţionare a coaliţiei”, a spus Orban, la Parlament.

Întrebat dacă luni va fi tranşat subiectul prefecţilor, el a răspuns: „Dacă ne vom înţelege, da”. AGERPRES/(A-autor: Florentina Peia, editor: Mihai Simionescu, editor online: Anda Badea)

Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

”Pantofiori noi pentru prima zi de școală” pentru aproape 200 de copii din Aiud și împrejurimi

Publicat

Aproape 200 de copii din Aiud și împrejurimi au primit cadouri la începutul anului școlar din partea unor asociații din oraș. 

”În săptămâna  05 – 12 sept 2024, Asociația Maria Agapia Aiud împreună cu Asociația Popa Soare au adus bucurie unui număr de 194 de copii, cărora le-au fost dăruiți ,,pantofiori noi pentru  prima zi de școală”.

Au primit cadouri copii de la Grădinița „Primii Pași” Aiud, de la Grădinița Nr. 2 Aiud precum și elevi de la Școlile Gimnaziale „Ovidiu Hulea”,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Le-ați VĂZUT? Două tinere din Turda, DISPĂRUTE de acasă. Sunați la 112

Publicat

La data de 18 septembrie 2024, Poliția municipiului Turda a fost sesizată despre la faptul că MOCEAN ANA MARIA, în vârstă de 15 ani și MOLDOVAN ANA MARIA, în vârstă de 25 ani, au plecat voluntar de la locuința din…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Bărbat din Horea, cu dosar penal după ce a fost oprit în trafic. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

Un bărbat din comuna Horea s-a ales cu dosar penal după ce a fost oprit în trafic. Polițiștii din Zlatna au descoperit că de afla sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, este vorba despre un bărbat în vârstă de 57 de ani din comuna Horea.

Acesta a fost oprit de polițiștii din Zlatna, în timp ce acționau pe DN 74, marți, 17 septembrie, în jurul orei 6.00.

Bărbatul a fost supus testării cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost condus la spital…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Sute de persoane și autovehicule controlate de polițiștii și jandarmii din Alba, în 24 de ore. Amenzi de aproape 30.000 de lei

Publicat

Sute de persoane și autovehicule au fost controlate de polițiștii și jandarmii din Alba, în ultimele 24 de ore. Au dat amenzi de aproape 30.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 18 septembrie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat.

În cadrul activităților desfășurate, au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 355 de verificări de persoane și 257 de verificări de autovehicule, pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale.

Au fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate