Connect with us

Eveniment

(P.E.) Comunicat: Nicolae Ciucă: Fiecare dintre voi are dreptul și șansa de a-și decide propriul destin. Duminică, votați cu inima!

Published

on



articol 8 pnl comunicat campanie alegeri 07.06.2024

Nicolae Ciucă: Fiecare dintre voi are dreptul și șansa de a-și decide propriul destin. Duminică, votați cu inima!

Dragi români,

Astăzi, la finalul acestei campanii electorale, mă adresez dumneavoastră cu inima plină de mândrie și respect – pentru țara noastră și pentru viitorul nostru comun. Pentru că aceste alegeri ne pun în fața unei decizii care va modela viitorul orașelor și județelor noastre pentru următorii patru ani.

Această decizie va avea un impact asupra drumurilor pe care ne conducem copiii la școală, asupra calității educației pe care o vor primi și asupra stării spitalelor de care depindem în momente de cumpănă. Este o decizie cu greutate, pentru comunitățile noastre, pentru copiii noștri și pentru viitorul nostru.

Am avut bucuria de a călători mult prin țară în ultima vreme. Am vizitat zeci de localități și am întâlnit mii de oameni, discutând cu alegători simpatizanți ai tuturor partidelor. Am împărtășit bucuriile și tristețile voastre, râsetele și lacrimile. Dar, cel mai important, am văzut ceea ce ne unește pe toți: dorința comună de a construi o viață mai bună pentru România și pentru familiile noastre.

Astăzi mă adresez tuturor alegătorilor, indiferent de opțiunile politice. Am văzut comunități înflorind datorită muncii aleșilor locali. Am văzut, însă, și locuri unde oamenii încă se luptă pentru un trai decent, unde mai este mult de lucru. După 9 iunie, îmi doresc ca toți cei care vor câștiga încrederea cetățenilor să se angajeze să dezvolte comunitățile pe care le conduc.

Votul vostru este puterea voastră și el va influența viitorul României. Cariera mea militară m-a învățat că siguranța și binele nostru depind de acțiunile noastre. Dacă nu votați, alții vor decide soarta orașelor și comunităților în care trăim.

Cui ar trebui să-i acordați votul? Nu mă voi angaja într-o politică de învinuire, nu voi vorbi despre adversarii noștri. Acest mod de a acționa a făcut rău României de prea multe ori în trecut.

În schimb, stau în fața dumneavoastră în calitate de președinte al PNL pentru a vă împărtăși motivele pentru care cred că echipa liberală merită încrederea românilor. În ultimele zile, m-am întâlnit cu sute de candidați ai Partidului Național Liberal. Am vorbit despre realizărilor lor, le-am cunoscut familiile și am văzut angajamentul lor de neclintit. Sunt mândru să îi numesc colegii mei, uniți în eforturile lor de a aduce o schimbare în bine în fiecare comunitate.

Suntem martorii unui moment de referință în istoria postdecembristă a României. Un moment la care noi, liberalii, am contribuit în mod semnificativ. Niciodată până acum nu am avut atât de multe proiecte realizate sau în curs de derulare, majoritatea finanțate din fonduri europene. Județele și municipiile conduse de liberali arată considerabil mai bine față de acum patru ani. Noi, liberalii, conducem astăzi cele mai dezvoltate și prospere județe. Iar acest lucru nu este întâmplător, ci este datorită faptului că avem, de departe, cei mai buni primari și președinți de Consilii Județene.

Toate aceste realizări sunt deosebit de importante, dar mai este ceva și mai valoros de atât. Noi, liberalii, nu vorbim doar despre șantiere, betoane, oțel și asfalt. Noi, liberalii, avem în primul rând valori, valori în care credem și care provin din istoria noastră de 149 de ani. Unitatea, respectul față de democrație și statul de drept, păstrarea tradițiilor și sprijinirea familiilor.

Am încredere în candidații PNL că își vor respecta promisiunile, își vor servi comunitățile cu onestitate și integritate și se vor lupta pentru interesul României la Bruxelles

Politicienii trebuie să își amintească datoria lor – de a lucra cu și pentru oameni, de a-și servi țara și interesul național. Fac apel la toți politicienii din întregul spectru politic să își onoreze jurământul, să se concentreze pe fapte, proiecte și realizări pentru comunitățile și viitorul României.

Dragi români, fiecare vot contează. La alegerile locale și europarlamentare. Fiecare dintre voi are dreptul și șansa de a-și decide propriul destin.

Duminică, votați cu inima și fie ca alegerea voastră să fie răsplătită cu o muncă onestă și onorabilă din partea celor aleși. Haideți să construim împreună o Românie mai puternică într-o Europă mai puternică!

Nicolae Ciucă

 

Comandat de PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL / Executat de S.C. Independent S.R.L.

CMF: 41240003


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


1 Comment

1 Comment

  1. Iuliu

    iunie 7, 2024 at 3:25 pm

    „Gura păcatosului adevăr grăiește” zice un vechi proverb românesc. Ciucă al nostru spune că: „Noi, liberalii, nu vorbim doar despre şantiere, betoane, oţel şi asfalt. Noi, liberalii, avem în primul rând valori, valori în care credem şi care provin din istoria noastră de 149 de ani. Unitatea, respectul faţă de democraţie şi statul de drept, păstrarea tradiţiilor şi sprijinirea familiilor”…bla-bla….
    Adevărul e că liberalii de care vorbeste Ciucă nu mai există. De când PNL s-a comasat cu PSD liberalii si-au pierdut identitatea si au trecut sub deviza lui Ciolacu potrivit căruia România trece de la fapte la vorbe: (https://www.youtube.com/watch?v=1PSoHry8_A4)
    In plus , Ciucă invocă istoria PNL de 149 de ani care după cum se stie avea deviza PRIN NOI ÎNȘINE! Numai că sub conducerea lui Ciucă deviza a fost încălcată după ce PNL si PSD au decis să meargă pe comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale si mai ales cu liste comune la europarlamentare ceea ce contravine prevederilor Codului Electoral cu privire la votul liber exprimat. Cum poate un alegător simpatizant al PNL să-şi exprime liber votul pe o listă comună cu PSD şi invers ?
    Si asta dupa ce la sedinta PNL de la Sinaia din noiembrie, 2023 liberalii au votat în unanimitate să nu facă alianţă cu PSD şi să meargă pe listă proprie la alegerile din 2024.
    Insusi Nicolae Ciucă a declarat că in cadrul sedintei de la Sinaia conducerea PNL a analizat trei scenarii privind alegerile din anul 2024 si anume: participarea pe listă proprie, o alianţă cu PSD sau o coaliţie de dreapta mai largă. La finalul sedintei, acelasi Ciucă anunta triumfal că PNL a ales calea “prin noi înşine” în alegerile din 2024, respectiv să meargă pe listă proprie şi să nu facă alianţă cu PSD. Votul a fost dat în unanimitate în şedinţa conducerii partidului.
    Din păcate, un vot fără nici o valoare, atâta vreme cât la alegerile europarlamentare liberalii au urcat in remorca PSD ,in loc să meargă prin ei înşişi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Majorări salariale la Cupru Min Abrud. Ce sumă va primi fiecare angajat, în plus față de salariul de încadrare

Published

on

Majorări salariale la Cupru Min Abrud: Angajații vor beneficia de o majorare a veniturilor cu 800 de lei, în plus față salariul de încadrare, au transmis reprezentanții companiei din Apuseni. 

în urma negocierilor încheiate între conducerea administrativă și „Andezitul”, sindicatul companiei.

Părțile au semnat, marți, un act adițional la Contractul Colectiv de Muncă, ce prevede indexarea câștigului salarial, în concordanță cu indicele mediu de creștere a prețurilor, prognozat în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Emil Boc: RESETAȚI Curtea Constituțională înainte ca ea să reseteze „democrația originală” în România

Published

on

Primarul Clujului, Emil Boc, a comentat pentru Cluj24 decizia Curții Constituționale de a interzice participarea Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale și a spus că această instituție trebuie resetată.

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

A crescut numărul șomerilor în Alba. Câte persoane sunt înregistrate fără loc de muncă. Situația pe localități

Published

on

A crescut numărul șomerilor în Alba. Potrivit celor mai recente date transmise de Direcția Regională de Statistică (DRS) Alba, au fost înregistrați cu 3,4% mai mulți șomeri, în iulie față de iunie 2024.

Față de perioada similară din 2023, însă, numărul este mai mic cu 6,4%.

Majoritatea șomerilor au studii până la nivel gimnazial sau profesional și provin din mediul rural.

Potrivit DRS, la finalul lunii iulie 2024 în judeţul Alba erau 5.085 șomeri înregistrați în evidențe. Numărul era în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Atenție, ȘOFERI! Poliția vă propune rute OCOLITOARE pentru evitarea aglomerației cauzate de Târgul de la Negreni

Published

on

În perioada 10-13 octombrie 2024, se va desfășura tradiționalul Târg de la Negreni.
Întrucât traficul rutier poate fi semnificativ îngreunat, în special în zilele de sâmbătă și duminică, recomandăm utilizarea unor…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading