Connect with us

Cluj

Palatul Buckingham pune capăt speculațiilor cu privire la prezența în balconul regal a prințului Harry și a lui Meghan

Publicat



centru covid cluj (4)

Palatul Buckingham a pus capăt lunilor de speculații cu privire la prezența în balconul regal a ducelui și ducesei de Sussex, care s-au retras din viața regală în 2020, sau pe prințul Andrew, în timpul weekendului Jubileului de Platină.

Regina a decis ca doar membrii activi ai familiei regale să i se alăture în balconul Palatului Buckingham pentru Trooping the Colour, scrie Sky News. Asta înseamnă că prințul Andrew, prințul Harry și Meghan nu vor fi alături de ea pentru momentul Jubileului de Platină.

Confirmarea de la Palatul Buckingham pune capăt speculațiilor privind prezența ducilor de Sussex în timpul festivităților, dat fiind faptul că ei s-au îndepărtat de îndatoririle regale în 2020, sau pe ducele de York, căruia i-au fost retrase patronajele regale și titlurile militare din cauza acuzațiilor de abuz sexual care l-au vizat.

Momentul de la balcon este în mod normal o mare ocazie de familie și constituie piesa centrală a Trooping the Colour, parada militară care marchează ziua oficială de naștere a reginei.

În acest an, aceasta va avea loc pe 2 iunie și va marca începutul oficial al unui weekend de celebrare a Jubileului de Platină.

Regina Elisabeta este primul monarh britanic care a domnit timp de 70 de ani.

O sursă de la palat a declarat însă pentru Sky News că soții Sussex sunt „membri foarte iubiți ai familiei” și au fost invitați la alte evenimente dedicate Jubileului, la fel ca și soții York, inclusiv prințul Andrew.

În trecut, au existat momente de balcon „reduse”, inclusiv la sfârșitul weekend-ului Jubileului de Diamant, unde reginei i s-au alăturat doar Prințul Charles, Camilla. ducele și ducesa de Cambridge și Prințul Harry, dar este neobișnuit ca monarhul să pună o restricție pentru Trooping the Colour.

Palatul a declarat că este probabil ca și alți membri ai Familiei Regale să fie implicați în alte evenimente planificate, dar cine va apărea și unde va fi anunțat mai aproape de acel moment.

Încă nu este clar când va fi văzută regina pe parcursul weekend-ului. Mediafax

Știrile Romania24.ro pot fi urmărite și pe Google News

centru covid cluj (4)

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Lucrările la „Lotul Meseș” de pe A3, DEBLOCATE! CNAIR anunță câștigătorul contractului luna aceasta

Publicat

La mai bine de trei ani de la lansarea licitației, lotul Poarta Sălajului-Nușfalău de pe Autostrada Transilvania (A3) a fost deblocat. CNAIR va anunța câștigătorul licitației până la finalul lunii mai.

După…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Care sunt cei mai influenți europarlamentari români? Clujeanul Daniel Buda (PNL/PPE), în primii 200 în Parlamentul European

Publicat

O statistică realizată la nivel european arată nivelul de influență al europarlamentarilor români în Parlamentul European. Cine sunt cei mai activi europarlamentari și care dintre ei sunt „invizibili”?

Un studiu…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Cum va fi VREMEA în următoarele patru săptămâni. VARIAȚII de temperatură și zile cu ploi

Publicat

ANM anunță cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni. După câteva zile mai răcoroase, în intervalul 13-17 mai, temperaturile vor crește până la valori peste 20 de grade Celsius.

Vor fi variații de…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Studenții UBB au dominat podiumul concursului Modul Business Championship de la Viena

Publicat

Două echipe studențești reprezentând Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai (UBB)  Cluj-Napoca, alături de alte 7 echipe de la universități din 5 țări diferite,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe