Connect with us

Alba

Parc fotovoltaic și surse de energie regenerabilă pentru clădiri publice din Alba Iulia. Investiție de aproape 3,8 milioane de lei

Publicat



Parc fotovoltaic și surse de energie regenerabilă pentru clădiri publice din Alba Iulia. Municipiul Alba Iulia face un pas către dezvoltarea durabilă, printr-un proiect ambițios al Primăriei în valoare de aproape 3,8 milioane de lei, finanțat prin granturi norvegiene.

În urma investițiilor făcute, consumul de energie primară se va reduce cu aproape 35 % în instituțiile implicate și sistemul de iluminat public din oraș.

Panouri fotovoltaice pe clădiri publice

Investiția este în derulare prin proiectul „Promovarea producției de energie din surse…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Bilanțul jandarmilor din Alba, în mini-vacanța de Paște: Au alungat doi urși, au controlat transporturi de lemne și au dat amenzi

Publicat

Bilanțul jandarmilor din Alba, în minivacanța de Paște: Jandarmii din Alba au alungat doi urși din apropierea unor locuințe, au controlat transporturi de lemne, au descoperit 7 infracțiuni și au dat dat amenzi în mini-vacanța de Paște. 

În fiecare zi peste 100 de jandarmi au acționat atât în mod independent cât și în sistem integrat alături de polițiști, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, pe raza localităților din județ.

Totodată, colegii de la posturile montane au fost în permanență în teren și au oferit recomandări utile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Zeci de șoferi amendați în Alba, în ultimele 24 de ore. Acțiunile polițiștilor și jandarmilor în județ

Publicat

Zeci de șoferi au fost amendați în Alba, în ultimele 24 de ore. Polițiștii și jandarmii au derulat și luni, în a doua zi de Paște, acțiuni în sistem integrat.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 236 de persoane. Au fost verificate 167 de autovehicule.

Au fost constatate 43 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

În total, au fost aplicate amenzi în valoare de 7.465 lei.

Au fost efectuate 51 de testări…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha: Protest al păgubiților în fața cabinetului de insolvență. Ce spun oamenii

Publicat

VIDEO Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha: O parte dintre păgubiții în scandalul imobiliar Parc Residence Alpha din Alba Iulia au protestat marți în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. 

Oamenii spun că au încercat să atragă atenția cu privire la ceea ce au numit ”deficiențele observate în procedura de insolvență și despre lipsa de transparență a cabinetului” în raport cu ei.

”Punctul în care ne aflăm de șase luni este același, adică nu s-a făcut nimic, nu s-a făcut nici un fel de progres, ăsta ar fi punctul, în care marea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Polițiștii locali vor protesta în fața Guvernului. Cer bani în plus pentru munca din zilele de sărbători. Lista revendicărilor

Publicat

Polițiștii locali vor protesta în fața Guvernului. Aceștia cer respectarea condițiilor de muncă, respectarea normei de hrană și bani în plus pentru munca din weekend și de sărbători legale.

Federația Națională a Sindicatelor Unite din Poliția Locală România, afiliată la Blocul Național Sindical, a anunțat că mitingul de protest va fi în 8 mai, de la ora 10.00, în fața Guvernului României.

Federația Națională a Sindicatelor Unite din Poliția Locală România solicită:

  • aplicarea condițiilor de muncă, prevăzute de Legea Poliției Locale nr….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe