Eveniment
Pași concreți pentru autostrada Brașov – Sibiu – Se scoate la licitație primul tronson
Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat că CNAIR a scos la licitație proiectul tehnic al tronsonului Brașov- Făgăraș din autostrada Brașov- Sibiu. Și pentru tronsonul Făgăraș- Sibiu se fac pași înainte și va fi emis acordul de mediu, după care va fi organizată licitația pentru construire.
„Am scos de la sertar proiectul Autostrăzii Brașov – Făgăraș. În sfârșit, acest proiect ținut la sertar ani de zile face primii pași către realizare: a fost lansată licitația pentru documentația tehnică a autostrăzii”, a scris Cătălin Drulă, pe Facebook.
Cu o lungime de 48 de kilometri, sectorul – parte din Autostrada Transilvania – este scos la licitație pentru completarea studiului de fezabilitate și pentru elaborarea proiectului…
ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online
Alba
FOTO: Vernisajul expoziției „Fericiții Episcopi Martiri Greco-Catolici Români”, la Sala Unirii din Alba Iulia
În spațiile expoziționale din aripa de nord a Sălii Unirii a fost vernisată vineri, 12 decembrie, expoziția „Fericiții Episcopi Martiri Greco-Catolici Români”.
Piesele expuse, de o valoare excepțională, oferă o perspectivă asupra vieții celor șapte episcopi martiri greco-catolici: Iuliu Hossu, Valeriu Traian Frențiu, Ioan Bălan ,Ioan Suciu, Tit Liviu Chinezu, Vasile Aftenie și Alexandru Rusu.


Potrivit…
Citește mai mult pe Alba24.ro
Cluj
Protest față de atitudinea ministrului Sănătății la Cluj. A refuzat invitația de a vizita Institutul de Urologie și Transplant
Conducerea Institului Clinic de Urologie și Transplant Renal (ICUTR) Cluj-Napoca protestează față de atitudinea ministrului Sănătății, Alexandru Rogobete, prezent,…
Citește mai mult pe Cluj24
În fiecare an, odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, în bucătărie se dă o adevărată luptă… una delicioasă. Între tradițiile românești, cu binecunoscutul porc în rol principal, și tendințele culinare moderne, în care preparatele mediteraneene câștigă tot mai mulți adepți, sezonul de iarnă aduce provocări și satisfacții deopotrivă pentru orice chef.
Iar Chef Marian de la Restaurant Nepo știe mai bine…
Citește mai mult pe Alba24.ro



