Connect with us

Eveniment

Patru bărbați din Mureș, reținuți pentru tăiere ilegală de arbori și furt de arbori

PublicatArhivă foto

Patru bărbați au fost reținuți de polițiștii din Mureș, vineri, 3 februarie 2023, fiind acuzați pentru furt de arbori.

Potrivit IPJ Mureș, polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Târnăveni efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru tăiere ilegală de arbori și furt de arbori.

În fapt, la data de 2 februarie, patru bărbați, cu vârste între 17 și 32 de ani, din comuna Băgaciu, ar fi sustras, din fondul forestier aparținând localității Băgaciu, material lemnos, creând un prejudiciu de peste 5.000 de lei.

La data de 3 februarie 2023, față de aceștia, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate pentru administrarea întregului material probator, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târnăveni.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

O importantă delegație germană a vizitat proiecte în valoare de peste 120 milioane euro, coordonate de ADR Centru în Alba și Sibiu

Publicat

Începând cu anul 2023, cooperarea dintre Landul Brandenburg din Germania și Regiunea Centru a intrat în cel de-al treilea deceniu de activitate. În cursul anului trecut au fost organizate șase tipuri de evenimente bilaterale, iar la jumătatea lunii mai 2024, Regiunea Centru a fost gazda celei mai importante delegații oficiale germane din ultimii cinci ani. Este vorba de vizita reprezentanților Comisiei pentru Dezvoltare și Afaceri Europene a Parlamentului acestui land german, vizită care a reunit oameni politici din toate partidele aflate în legislativul landului, dar și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Evenimente de WEEKEND la Cluj-Napoca. Iarmaroc și Etnostory pentru un sfârșit de săptămână bucolic

Publicat

Sfârșitul de săptămână îi îmbie pe clujeni să iasă din casă, pentru că și vremea se va încălzi. Ofertele de evenimente sunt dominate de două cu caracter bucolic și anume un iarmaroc ca la sat și Etnostory, o poveste…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Înscrieri la grădiniță sau creșă 2024. De luni, 20 mai, se pot depune cereri pentru reînscrieri. Calendar, condiții, acte necesare

Publicat

Înscrieri la grădiniță sau creșă 2024. Cererile pentru reînscrieri pot fi depuse din 20 mai. Înscrierile se desfășoară din 27 mai.

Pentru reînscriere la grădiniță, părintele/reprezentantul legal al copilului completează o cerere scrisă adresată conducerii unității de învățământ respective.

În cazul înscrierii, părintele/reprezentantul legal al copilului atașează și documentele doveditoare, care sunt analizate și validate de către comisia de înscriere de la nivelul unității, potrivit metodologiei.

Copiii din grupa mare – nivel…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO – VIDEO: Se lucrează intens la Drumul Expres care va scoate Turda de pe traseul dintre Alba Iulia și Cluj-Napoca

Publicat

FOTO – VIDEO: Se lucrează intens la Drumul Expres care va scoate Turda de pe traseul Alba Iulia- Cluj Napoca, cel care va face conexiunea dintre Autostrada Transilvania și DN1, în dreptul localității Tureni. 

Lucrările la DEx 4, care va avea 5 kilometri, au ajuns la un stadiu fizic de 28%, potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj, citată de Cluj24.ro.


De asemenea, au început lucrări la infrastructură la:

  • pasaj pe DN1 457+320 peste drum expres km 4+846;
  • viaduct pe Drum Expres km 4+341 peste Valea Racilor;
  • pasaj pe drum expres km 0+337;
  • pod pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe