Connect with us

Alba

Patru cazuri noi de COVID în Alba, în ultimele 24 de ore. Incidența pentru fiecare localitate în parte

Published

on



4 cazuri de COVID au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, în tot județul Alba, după testările de sâmbătă, au transmis reprezentații DSP Alba, duminică 30 mai. 

Unde au fost descoperite cazurile

Alba Iulia 2

Cetatea de Baltă 1

Spring 1

Incidența transmisă de DSP Alba

 

 

Vezi mai mult pe Alba24


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Concurs pentru elevii de liceu organizat de Tribunalul Alba. Cum poate ajunge un elev să petreacă o zi alături de un judecător

Published

on

Un elev de liceu al județului Alba va putea să petreacă o zi alături de un judecător al Tribunalului Alba. Acesta este premiul I care poate fi câștigat în cadul unui concurs organizat de instanța de judecată. 

Este vorba despre un concurs de eseuri pe o temă anume. La concurs pot participa toți elevii de liceu din Alba. Tema este ”Umbra bullying-ului asupra drepturilor copilului”. Mai pe scurt elevii trebuie să elaboreze un eseu de cel mult două pagini despre cum afectează bullyingul elevii.

Termenul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Începe campania electorală pentru alegerile prezidențiale. Cine sunt cei 14 politicieni care cer voturile românilor

Published

on

Campania electorală pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale din acest an începe vineri, la ora 00,00, şi se va încheia pe data de 23 noiembrie, la ora 7,00. 14 politicieni s-au înscris în cursa pentru președinția României. 

Reamintim că alegerile prezidenţiale sunt programate, în acest an, pe 24 noiembrie – primul tur de scrutin şi pe 8 decembrie – turul al doilea.

Televiziunea Română intenționează să organizeze o dezbatere la care să fie invitați cei 14 candidați la alegerile prezidențiale,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Mircea Hava: ”La nivelul Uniunii Europene e absolut necesară o piață energetică cu prețuri echitabile pentru fiecare consumator”

Published

on

Grupul PPE susține implementarea de urgență a unor măsuri care să elimine decalajele și să integreze mult mai eficient piețele energetice ale statelor membre. Doar astfel putem spune că avem o piață comună în ceea privește energia. O piață în care prețul este dictat, strict, de cerere și ofertă. Nicidecum, în mod nedrept, de poziția geografică a unui stat membru.

După cum știm, în ultima vreme, prețul energiei în România, dar și în alte state din regiune, a fost cu mult mai mare decât în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Șoferița care a provocat accidentul de la Alba Iulia a condus 43 de kilometri sub influența alcoolului, inclusiv pe autostradă

Published

on

Șoferița care a provocat accidentul de la Alba Iulia, pe strada Toporașilor, condusese sub influența alcoolului circa 43 de kilometri, inclusiv pe autostradă, înainte de evenimentul rutier. Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a anunțat că în cazul ei au fost luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În urma accidentului din 22 octombrie, de la intersecția străzilor Toporașilor cu Fântânele din Alba Iulia, a fost rănită atât șoferița, cât și bărbatul care conducea cealaltă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading