Connect with us

Eveniment

Patru pacienți cu COVID-19 au fost transferați de la institutul „Matei Balş”, în alte spitale din capitală

Published

on



Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii (MTI) a anunțat vineri, că în urma incendiului de la Institutul „Matei Balş”, patru pacienţi au fost transferaţi la Spitalul Nr. 1 CF Witting.

Dintre aceştia, doi pacienţi cu forme medii COVID-19 sunt stabili, iar o pacientă în stare gravă a fost transferată la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar.

O altă pacientă, sosită la Spitalul Witting în stare agravată, a fost stabilizată şi rămâne în îngrijire.

Spitalul Witting este dimensionat ca spaţiu şi personal pentru tratarea unui număr de 43 de pacienţi COVID-19. În acest moment sunt internaţi nouă pacienţi, în total.

Managementul unităţii este în contact permanent cu Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, Ministerul Sănătăţii şi Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti fiind pregătit să ofere sprijin suplimentar, dacă va fi necesar, se arată în comunicatul MTI remis AGERPRES.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

L-ați VĂZUT? Bărbat de 80 de ani din Mărișel, Cluj, dispărut de acasă. Sunați la 112

Published

on

La data de 20 septembrie a.c., polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați despre faptul că Stan Traian, în vârstă de 80 de ani, în cursul zilei de 19 septembrie a.c., în jurul orei 10.30, a plecat…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Horoscop de weekend: 21 – 22 septembrie. Perioadă perfectă pentru activități de socializare și zile pline de energie

Published

on

Horoscop de weekend: 21 – 22 septembrie.

Horoscopul este o interpretare astrologică bazată pe poziția planetelor și a stelelor în momentul nașterii unei persoane sau într-un anumit moment din timp.

Acesta este împărțit în semne zodiacale, fiecare semn corespunzând unei perioade din an și fiind asociat cu anumite trăsături de personalitate și predicții despre viață, dragoste, sănătate, carieră etc.

Horoscop 2024. Previziuni și predicții pentru fiecare zodie: Sănătate, dragoste, schimbări…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Ioan Varga (CFR Cluj), prima reacție despre datoria de 60 de milioane euro: Nu se pune problema de INSOLVENȚĂ

Published

on

Patronul CFR Cluj, Ioan Varga, a avut prima reacție despre datoria de peste 60 de milioane de euro pe care o are la neamțul Abris Lelbach.

„Există o relație comercială în derulare între mine și domnul Lelbach….

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Zile libere de Crăciun 2024 și Revelion 2025. Cele două sărbători cad în mijlocul săptămânii: Super-punte de 7 zile, de Anul Nou

Published

on

Zile libere de Crăciun 2024 și Revelion 2025. 25 decembrie cade într-o zi de miercuri, iar a doua zi este zi liberă de la stat. Guvernul ar putea lua în calcul realizarea unei punți prin care și ziua de vineri, 27 decembrie, să fie zi liberă. De Revelion 2025, situația este și mai interesantă: este posibilă o punte de 7 zile libere. 

Acest lucru s-a întâmplat de mai multe ori pe parcursul anului și pentru sărbători mai puțin importante decât Crăciunul sau Revelionul.

Anul 2024 are în total 17 zile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement