Connect with us

Eveniment

Patru persoane rănite într-un accident produs pe DN 13A, în județul Harghita

Publicat


Arhivă foto

Patru persoane au fost rănite, vineri la amiază într-un accident rutier produs pe DN 13A, în județul Harghita.

Potrivit ISU Harghita, accidentul rutier s-a produs pe DN13 A, la ieșirea din localitatea Lupeni spre Odorheiu Secuiesc, cu 2 autoturisme implicate.

În urma accidentului rutier, au rezultat patru  victime care vor fi preluate de către echipajul SMURD Odorheiu Secuiesc și 2 echipaje SAJ Od.Secuiesc.

Victimele sunt conștiente, neîncarcerate și prezintă leziuni ușoare.

La locul evenimentului s-au deplasat 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD.

UPDATE ora 14.30: Accident pe DN 13A, în Harghita. Cum s-a produs evenimentul rutier

„La data de 24 februarie 2023, în jurul orei 11:00, o femeie de 30 de ani, din localitatea Praid, în timp ce conducea un autoturism pe DN 13A dinspre localitatea Lupeni către Odorheiu Secuiesc, din cauze și în împrejurări ce se vor stabili la finalul cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 40 de ani, din localitatea Firtușu.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest stabilindu-se că niciunul dintre ei nu se afla sub influența alcoolului.

Se efectuează cercetări de polițiști pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele producerii evenimentului”, a precizat reprezentantul IPJ Harghita.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Claudiu Târziu: AUR respinge dezinformările lansate de serviciul de SPIONAJ ucrainean

Publicat

Regimul de la Kiev, prin intermediul serviciului său de spionaj militar HUR, se amestecă grosolan în treburile interne ale României, în campania electorală în curs. Totodată, Kievul urmărește și intimidarea românilor din…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Bicicletă electrică furată la Sebeș. Suspectul, un bărbat de 65 de ani din oraș

Publicat

Bicicletă electrică furată la Sebeș. Suspectul este un bărbat de 65 de ani din oraș, de la care polițiștii au recuperat-o.

La data de 19 aprilie 2024, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au identificat un bărbat de 65 de ani, din municipiul Sebeș, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă care a fost reclamată poliției la data de 18 aprilie 2024.

În sarcina…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Mihnea Costachi a realizat cea mai bună performanță obținută vreodată de un român la Campionatul European de Șah – Dezlegări

Publicat

O noua performanță internațională obținută de șahistul din Alba Iulia, Mihnea Costachi. Acesta a obținut locul 4 la Campionatul European de Șah – Dezlegări.

Aceasta este cea mai bună performanță obținută vreodată de un șahist român la Campionatele Europene de dezlegări.

În perioada 18-21 aprilie, Campionatele Europene de Șah – Dezlegări s-au desfășurat la Hagen, în Germania, reunind la start un număr de 71…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Un miliard de terminale conectate la Internet, în România. Șeful DNSC: Tehnologia vine la pachet cu riscuri de securitate

Publicat

Un miliard de terminale conectate la Internet, în România. Numărul a fost avansat e șeful DNSC, Dan Cîmpean. 

Acesta spune că un număr de 127 de dispozitive inteligente sunt conectate la Internet, în fiecare secundă, iar în România există în jur de un miliard de terminale deja conectate.

Datele au fost prezentate de Directoratul Naţional pentru Securitate Cibernetică (DNSC).

„Riscul cel mai mare pentru astfel de subiecte este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe