Connect with us

Cluj

FOTO: Patru persoane reţinute de DIICOT Cluj pentru trafic de droguri de mare risc

Published

on



Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Cluj a reținut patru persoane sub acuzația de trafic de droguri de mare risc.

„Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reţinerea a patru inculpaţi, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cauză s-a reţinut că, în perioada 2022 – iunie 2023, cinci inculpaţi (unul dintre inculpaţi arestat în altă cauză) au comercializat în mod repetat, droguri de mare risc şi substanţe cu efect psihoactiv, consumatorilor de pe raza judeţului Cluj, pentru sume cuprinse între 60 şi 400 lei”, se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, de DIICOT.

Potrivit sursei citate, au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziţie domiciliară, pe raza judeţului Cluj, fiind identificate şi ridicate cantităţi de drog de mare risc (3-CMC) şi substanţă cu efect psihoactiv (2 MMC), porţionate şi ambalate în plicuri de tip ziplock, plicuri de tip ziplock neutilizate, cântare de mare precizie, mai multe telefoane mobile şi sume de bani în lei.

Patru persoane reţinute de DIICOT Cluj pentru trafic de droguri de mare risc. Propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile

„În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorii de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de arestare preventivă a celor cinci inculpaţi, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj. Acţiunile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Gherla şi al jandarmilor din cadrul IJJ Cluj şi IJJ Mureş. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”, se mai arată în comunicatul DIICOT. Agerpres


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Rugăciuni în biserici pentru a feri România de inundații. Clopotele vor suna pentru dispersarea norilor

Published

on

Patriarhia Română îndeamnă clericii și credincioșii din toate eparhiile la rugăciune și solidaritate.

Sâmbătă, dar mai ales începând de duminică dimineața sunt anunțate furtuni, cu ploi însemnate…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

Încă o fetiță de 13 ani a dispărut la Cluj-Napoca dintr-un centru de plasament. Sunați la 112 dacă o vedeți

Published

on

O fată de 13 ani a plecat sâmbătă dintr-un centru de plasament din Cluj-Napoca.

Cosmina Varga a plecat în jurul orei 12.30, iar până la momentul publicării acestei știri nu a revenit.

Ieri, o altă fetiță a…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

FOTO. Carte-eveniment, volumul lui Marius Turda, „În căutarea românului perfect”, a fost lansată la FICT

Published

on

Sâmbătă seara, în cadrul Festivalului Internațional de Carte Transilvania, a avut loc lansarea volumului „În căutarea românului perfect”, semnat de Marius Turda.

Evenimentul i-a avut ca invitați pe Ciprian…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

CFR Cluj – UTA, 1-3. Răzbunarea lui Costache: GOL și pasă de gol

Published

on

CFR Cluj a întâlnit-o pe UTA, sâmbătă seara în Gruia, într-un meci din Superliga de fotbal, etapa a 11-a. Clujenii ocupau locul 6 cu 15 puncte iar arădenii erau pe 14 cu 9 puncte. După un meci dominat de clujeni, UTA cea…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading
Advertisement