Connect with us

Cluj

Pedofilul din Cluj, CONDAMNAT la 30 de ani de închisoare în primă instanță

Publicat



judecator ciocan justitie e1591951447210.jpg

Pedofilul care a violat și agresat sexual mai mulți minori în Cluj și care a fost reținut pe data de 27.10.2021 și-a primit sentința în primă instanță, 30 de ani de închisoare, pedeapsa maximă.

Procurorii au reținut că începând cu anul 2010, până la momentul reținerii sale, în 8 iulie 2021, inculpatul S.S.M., persoană cunoscută ca manifestând atracție sexuală față de copii de vârstă prepubertină, indiferent de sexul lor, „a violat și/sau agresat sexual 10 victime minore, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, în scopul satisfacerii unor impulsuri sexuale pe care nu le putea controla”.

„Urmare la comunicatul de presă nr. 4595/VIII/3/2021 din dată de 28.10.2021 prin care vă informam că s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului S.S.M, în vârstă de 46 ani, în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea a 17 infracțiuni (viol, agresiune sexuală, violență în familie, rele tratamente aplicate minorului, ultraj contra bunelor moravuri):

În fapt s-a reținut că începând cu anul 2010, până la momentul reținerii sale (08.07.2021), inculpatul S.S.M., persoană cunoscută ca manifestând atracție sexuală față de copii de vârstă prepubertină, indiferent de sexul lor, a violat și/sau agresat sexual 10 victime minore, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, în scopul satisfacerii unor impulsuri sexuale pe care nu le putea controla.

Citește și: PEDOFILUL dintr-un parc din Cluj, trimis în judecată. A violat și/sau agresat sexual 10 MINORI. Cum acționa

Pentru agresarea sexuală a trei dintre victime, inculpatul a fost condamnat la pedeapsa rezultantă de 5 ani închisoare pentru săvârșirea a trei infracțiuni de agresiune sexuală, fiind liberat condiționat…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Mașină intrată într-un copac în județul Cluj. Șoferul, consultat de SMURD

Publicat

Un autoturism a intrat, sâmbătă, într-un copac între localitățile Viștea si Gârbău, șoferul primind îngrijiri medicale din partea unui echipaj SMURD.

Potrivit ISU Cluj, șoferul are aproximativ 20 de ani și…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Florin Piersic își petrece Paștile la Institutul Inimii Cluj-Napoca. E supravegheat atent de medici

Publicat

Actorul Florin Piersic își va petrece Paștile la Institutul Inimii ”Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca unde a fost internat în 30 aprilie. El se află sub atenta supraveghere a medicilor specialiști de aici după ce a fost…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Emil Boc a mai premiat o clujeancă de 100 de ani. Mesajul primarului

Publicat

Primarul Emil Boc a premiat-o pe Iolanda Vass, cu ocazia împlinirii vârstei de 100 ani, clujeanca centenară despre care Cluj24 a scris aici.

”Am avut plăcerea unei întâlniri deosebite în care am vorbit despre ce…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Șase pentru Consiliul Județean Cluj. Cine sunt candidații pentru funcția de președinte al CJ

Publicat

Un număr de șase candidați și-au depus dosarele pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj la alegerile locale din 9 iunie.

Potrivit Biroului Electoral Județean (BEJ) Cluj au fost admise…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe