Connect with us

Alba

Pensia pentru limită de vârstă în cazul femeilor care au născut sau au adoptat mai mulți copii. Condiții și documente necesare

Published

on



Pensia pentru limită de vârstă în cazul femeilor care au născut sau au adoptat mai mulți copii. Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) a explicat recent care sunt reglementările privind dreptul la pensia pentru limită de vârstă în cazul femeilor care au născut sau au adoptat mai mulți copii. 

Potrivit CNPP, reducerea vârstei standard de pensionare conform art. 51 din Legea nr. 360/2023 privind sistemul public de pensii se aplică în cazul femeilor care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:

  • au…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Obligații fiscale luna octombrie: Calendar și termene la ANAF pentru declarații privind impozit pe profit, plăți la buget și TVA

Published

on

Obligații fiscale luna octombrie: Calendar și termene la ANAF pentru declarații privind impozit pe profit, plăți la buget și TVA.

ANAF a făcut public calendarul pe zile al acestor obligații fiscale, pe care îl redăm mai jos.

Depunerea formularului „Chestionar pentru stabilirea rezidenței fiscale a persoanei fizice la sosirea în România”

Termen: în 30 de zile de la împlinirea termenului de 183 de zile de prezență în România

Se depune de persoana fizică sosită în România care are o ședere…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Prognoza meteo pentru luna octombrie: ANM anunță cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Published

on

ANM a actualizat prognoza pentru următoarele 4 săptămâni: Meteorologii estimează că  vor fi temperaturi mai ridicate decât cele normale.

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale, până pe 28 octombrie, potrivit prognozei ANM pe următoarele patru săptămâni, iar în prima săptămână din octombrie, cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale în regiunile vestice, în timp ce în restul teritoriului vor fi excedentare.

Cum va fi vremea în Alba în această…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Angajări la stat: POSTURI disponibile în instituții publice din Alba. LISTA, condiții pentru candidați, calendarul concursurilor

Published

on

Angajări la stat. În perioada octombrie-noiembrie sunt vacante mai multe posturi în instituții publice din județul Alba. Sunt organizate concursuri pentru ocuparea acestora.

Persoanele care doresc să participe la aceste concursuri trebuie să îndeplinească mai multe condiții. Acestea se referă la studii, vechimea de muncă și alte cerințe.

Lista posturilor vacante

Angajări la stat. Alba Iulia

Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia

  • muncitor calificat instalator

Condiții: școală profesională;…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Ziua Internațională a Medicului, sărbătorită pe 1 octombrie. O zi dedicată celor care luptă pentru viața și sănătatea oamenilor

Published

on

1 octombrie: Ziua Internațională a Medicului. Este un prilej de a onora contribuțiile și eforturile medicilor din întreaga lume.

Deși această zi nu este atât de cunoscută ca alte sărbători internaționale, este un moment dedicat recunoașterii muncii grele, sacrificiilor și dedicării medicilor care joacă un rol esențial în menținerea sănătății și bunăstării populației.

1 octombrie Ziua Internațională a Medicului este o ocazie pentru a recunoaște și aprecia eforturile medicilor, care sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement