Connect with us

Alba

Pensiuni și spații de cazare de vânzare, în Alba. Cât costă și în ce zonă se află

Published

on



Pensiuni și spații de cazare de vânzare, în Alba: O serie de hoteluri și pensiuni au fost scoase la vânzare pe diferite site-uri de anunțuri imobiliare. Alba24 a analizat o parte dintre anunțurile postate în ultima lună, pentru zone plecând de la Munții Apuseni, Șureanu și până în Alba Iulia sau Ocna Mureș (oraș aflat în plină dezvoltare turistică). 

Prețurile pleacă de la 50.000 pentru o cabană care poate fi transformată în spațiu de închiriat și pot ajunge la milioane de euro în Alba Iulia,…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Sute de persoane și vehicule verificate prin intermediul aplicației eDAC de polițiștii și jandarmii din Alba în ultimele 24 de ore

Published

on

Sute de persoane și vehicule au fost verificate prin intermediul aplicației eDAC în cadrul unor acțiuni comune ale polițiștilor și jandarmilor din județul Alba, în ultimele 24 de ore. Valoarea amenzilor aplicate se aproprie de 50.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate, au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 469 de verificări de persoane și 322 de verificări de autovehicule, pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale.

Au fost constatate 210 abateri de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Silviu Ponoran, validat în funcția de primar al orașului Zlatna. Hotărâre definitivă la Tribunalul Alba

Published

on

Silviu Ponoran (PNL Alba) a fost validat în funcția de primar al orașului Zlatna. Decizia aparține Tribunalului Alba și este definitivă.

Reamintim că Judecătoria Alba Iulia invalidase recent alegerea lui Silviu Ponoran pentru un nou mandat de primar al orașului Zlatna.

Ponoran a făcut apel, iar dosarul s-a judecat la Tribunalul Alba.

”Admite apelul declarat de apelantul petent Ponoran Silviu, împotriva încheierii de ședință nr. 6341/4.10.2024 pronunţată de Judecătoria Alba Iulia şi în consecinţă:



Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Percheziție DIICOT Alba Iulia: Bărbat arestat pentru trafic de droguri. Cum a adus 800 de grame de canabis în țară

Published

on

Un bărbat de 38 de ani a fost arestat într-un caz de trafic de droguri instrumentat de DIICOT Alba Iulia. Acesta ar fi procurat și trimis, din Spania, în România, un colet cu alimente în care erau ascunse circa 800 de grame de canabis. 

În acest caz, polițiștii BCCO și procurorii DIICOT au derulat o percheziție, în urma căruia au fost confiscate mai multe sume de bani.

Potrivit DIICOT, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii Direcției de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: La Alba Iulia a început împodobirea cu luminițe pentru Piața de Crăciun

Published

on

La Alba Iulia a început împodobirea cu instalații luminoase pentru mult așteptata Piață de Crăciun. În acest an, atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă va transforma orașul într-un tărâm de poveste, plin de strălucire, tradiții și bucurie.

Administrația locală încearcă în acest an un nou concept, în colaborare cu un partener privat: prima ediție a pieței de Crăciun, sub marca „Tradition und Markt”.

Piața de Crăciun va prinde viață chiar aici, în inima Alba Iuliei, unde veți putea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading