Connect with us

Alba

Percheziție derulată de polițiștii din Alba. O persoană vindea online pomi fructiferi ilegal, în numele unei firme din județ

Published

on



Polițiștii din Alba au descins, joi, la domiciliul unei persoane din Buzău. Aceasta ar fi vândut online pomi fructiferi, folosin ilegal marca unei firme din Alba.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, împreună cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, au efectuat o percheziție domiciliară la o locație din județul Buzău.

Operațiunea s-a derulat în cadrul unui dosar penal de evaziune fiscală,…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Comunicat: Transavia celebrează Ziua Sustenabilității cu recunoașteri Gold și Silver în cadrul Community Index® 2024

Published

on

Recunoașterile Gold și Silver obținute recent de TRANSAVIA în cadrul Community Index® 2024,reconfirmă că sustenabilitatea este o responsabilitate pe care reputata afacere de familie cu capital 100% românesc și-o asumă zilnic.

În contextul Zilei Sustenabilității, marcată în România pe 27 octombrie, Theodora Popa, Vicepreședinte TRANSAVIA, subliniază importanța inițiativelor care inspiră și educă:

„Prin inițiativele noastre concrete, ne propunem să inspirăm și să educăm piața, demonstrând că…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Misiuni ale jandarmilor din Alba, în weekend. Evenimentele la care vor asigura măsurile de ordine publică

Published

on

În acest final de săptămână, Jandarmeria Alba va acționa în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță la manifestările cu public numeros organizate pe raza județului. Astfel, echipajele de jandarmi vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării manifestărilor cultural-artistice de la Ocna Mureș unde în acest sfârșit de săptămână se desfășoară evenimentul intitulat Ziua Recoltei.

Jandarmii vor acorda o atenție sporită pentru asigurarea ordinii publice și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Nicolae Stanciu și Andrei Rațiu, convocați la Națională pentru ultimele 2 meciuri din Liga Națiunilor. Lista făcută de Lucescu

Published

on

Nicolae Stanciu și Andrei Rațiu, cei doi tricolori din Alba, au fost convocați de Mircea Lucescu pentru meciurile cu Kosovo și cu Cipru. Anunțul a fost făcut de FRF, care a publicat lista preliminară cu jucători din străinătate care au fost convocați de Mircea Lucescu.

România mai are în acest an două meciuri de jucat în Liga Națiunilor.

Lotul final pentru aceste două jocuri, care va fi format dintr-o parte dintre stranierii de mai jos plus jucătorii din competiția internă, va fi anunțat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor din Alba. 7 permise reținute și amenzi de peste 30.000 de lei, în ultimele 24 de ore

Published

on

În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate, au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 424 de verificări de persoane și 285 de verificări de autovehicule, pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale.

Au fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading