Connect with us

Alba

Percheziții în Alba, București și alte nouă județe: polițiști și jandarmi, implicați într-un dosar de licențe universitare pe bani

Publicat



Percheziții în Alba, București și alte nouă județe: polițiști și jandarmi, implicați într-un dosar de licențe universitare pe bani. Anchetatorii braşoveni au efectuat joi, 4 iulie, 20 de percheziţii în municipiul București, Alba și alte nouă județe din țară, într-un dosar privind infracţiuni de corupţie în legătură cu susţinerea unor examene universitare/examene de licenţă.

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: ACCIDENT pe DN 74A, pe raza comunei Roșia Montană. O mașină a lovit o căruță apoi s-a răsturnat. Trei persoane rănite

Publicat

Un accident rutier s-a produs sâmbătă, în jurul orei 22:40, pe DN 74A, pe raza comunei Roșia Montană. O mașină a lovit o căruță apoi s-a răsturnat. În urma evenimentului, trei persoane au fost rănite. 

Este vorba despre un accident produs între un autoturism și o căruță.

Salvatorii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Lucrări de asigurare a versanților împotriva căderilor de pietre, pe DN 67C-Transalpina. CNAIR alocă peste 9,4 milioane de euro

Publicat

Lucrări de asigurare a versanților împotriva căderilor de pietre, pe DN 67C – Transalpina. CNAIR a lansat joi o licitație pentru lucrări de asigurare a versanților împotriva căderilor de pietre pe șase sectoare din drumul național DN 67 C – Transalpina. Tronsoanele se află pe raza comunelor Șugag (județul Alba) și Jina (județul Sibiu).

Citește mai departe

Alba

Căminul nr. 2 al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia va fi reabilitat prin PNRR. Contractul de finanțare a fost semnat

Publicat

Căminul nr. 2 al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia va fi reabilitat prin PNRR. Contractul de finanțare a fost semnat sâmbătă, la Cluj-Napoca, de către ministrul Educației, Ligia Deca și rectorul UAB, Daniel Breaz. 

Studenții cazați în acest cămin beneficiază de camere cu 3 locuri, baie în...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Poliția Română, noi precizări despre OUG antidrog: „Nu toți șoferii vor fi testați, doar cei care se regăsesc în anumite situații”

Publicat

Poliția Română, noi precizări despre OUG antidrog: „Nu toți șoferii vor fi testați”. Poliția Română a transmis sâmbătă precizări privind controversata ordonanță antidrog.

Comunicatul Poliției Române

„Având în...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate