Connect with us

Eveniment

Percheziții în județul Sălaj: Trei tineri, cercetați că au furat motorină din excavatoare

Publicat


Arhivă foto

Trei tineri din județul Sălaj sunt cercetaţi pentru că ar fi furat peste 500 de litri de motorină din mai multe excavatoare. Polițiștii au efectuat percheziții  domiciliare fiind ridicaţi 60 de litri de combustibil, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Potrivit sursei citate, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, au efectuat trei percheziţii domiciliare la imobilele deţinute sau folosite de trei tineri de 23 şi 21 de ani, ambii din comuna Mirşid, şi unul de 19 ani, din localitatea Jibou, bănuiţi de săvârşirea unor infracţiuni de furt calificat.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale îi bănuiesc pe aceştia că, în noaptea de 2 spre 3 martie februarie 2023 ar fi sustras prin înlăturarea lacătului de la rezervor 300 de litri de motorină dintr-un excavator parcat pe raza localităţii sălăjene Ortelec, utilaj aparţinând unei societăţi comerciale din judeţul Sălaj, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 2.500 de lei.

Percheziții în județul Sălaj. Ce au descoperit polițiștii în urma perchezițiilor

Totodată, cei trei sunt bănuiţi de poliţiştii sălăjeni că, în noaptea de 15 spre 16 februarie 2023, ar fi sustras prin forţarea buşonului de la rezervor 250 de litri de motorină din două excavatoare parcate pe marginea drumului judeţean 109 E, din localitatea sălăjeană Cliţ, utilaje aparţinând unei societăţi comerciale cu sediul în comuna Maieru, judeţul Bistriţa-Năsăud, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.850 de lei”, precizează sursa citată.

În urma percheziţiilor domiciliare, efectuate pentru documentarea şi probarea activităţii infracţionale a celor trei persoane, poliţiştii sălăjeni au ridicat în vederea cercetărilor 60 de litri de motorină, un decalimetru şi acumulatori auto.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celor trei şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului. Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Ce grad de DIFICULTATE ar trebui să aibe examenele de CAPACITATE și BACALAUREAT. Ce spune ministrul Deca

Publicat

Ce grad de dificultate ar trebui să aibă exemenele de capacitate și bacalaureat? „Acestea nu sunt olimpiade. Cred că este greșit să ne referim la subiecte din punct de vedere al ușurinței sau al greutății”, a spus…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Ploile se extind în toată țara, iar temperaturile continuă să scadă. Directorul ANM: „Minimele vor coborî la valori negative”

Publicat

vreme meteo umbrela ploaie ploua

Meteorologii anunță o vreme rece cu ninsori și ploi însemnate cantitativ în următoarele ore. Temperaturile vor continua să scadă, iar minimele vor coborî până la -5 grade Celsius. 

Reamintim faptul că sudul județul Alba se află sub avertizări Cod Galben de ploi și ninsori însemnate cantitativ, până luni, la ora 15:00. Marți, ploile se vor extinde din nou, iar mai ales în zonele de munte și în sud-vest se vor acumula…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Pietoni loviți de mașini în Cluj-Napoca. Un șofer era beat

Publicat

Un pieton a fost lovit, luni dimineață, de un autoturism pe str. Frunzisului din Cluj-Napoca, la locul accidentului intervenind achipaje medicale. 

De asemenea, tot luni dimineață a fost înregistrat un alt accident…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Doi elevi ai Școlii „Avram Iancu” din Alba Iulia, calificați la Concursul Național de Lectură și Interpretare „Ionel Teodoreanu”

Publicat

Maia Nicula și Petru Joldeș, elevi ai Școalii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia, vor participa la Concursul Național Transcurricular de Lectură și Interpretare „Ionel Teodoreanu”, care se va desfășura la Iași, în perioada 16-19 mai 2024. Ambii elevi au obținut rezultate remarcabile la faza județeană a Olimpiadei  de limba și literatura română, reușind astfel calificarea la acest concurs național.

Potrivit…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe