Connect with us

Alba

PERCHEZIȚII la Alba Iulia și București, într-un dosar de evaziune fiscală: Facturi false de peste 14,5 milioane lei

Publicat


Polițiștii din Alba fac percheziții, joi, la Alba Iulia și București, într-un dosar de evaziune fiscală. Reprezentantul unei firme este bănuit că a înregistrat facturi false de 14,5 milioane lei și TVA aferent.

Potrivit IPJ Alba, joi, 10 iunie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, efectuează două percheziții, în municipiul București și municipiul Alba Iulia, la persoane bănuite de evaziune fiscală și complicitate la evaziune fiscală.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2014, reprezentantul unei societăți comerciale, în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale datorate bugetului de stat (TVA și impozit pe profit) ar fi înregistrat, în evidența contabilă a societății, 7 facturi de achiziție, de peste 14,5 milioane de lei și TVA aferent de peste 3 milioane de lei, care nu ar avea, la bază, un conținut economic real.

La percheziții, polițiștii din Alba sunt sprijiniți de polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Incendiu de vegetație izbucnit la Sebeș. Pompierii intervin cu 3 autoutilitare

Publicat

Un incendiu de vegetație a izbucnit la Sebeș. Reprezentanții ISU Alba au transmsi că secția de pompieri a orașului intervine pentru localizarea și stingerea lui.

Potrivit pompierilor, din informațiile preliminare at fi vorba despre un incendiu izbucnit în apropierea unui atelier de tablă metalica situat pe Strada Cloșca.

La fața locului au fost trimise trei autoutilitare de intervenție. La sosirea la fața locului, pompierii au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Se schimbă ora în weekend. Dormim mai puțin, dar trecem la ora de vară

Publicat

Se schimbă ora în weekend

Se schimbă ora în weekend. În noaptea de sâmbătă, 30 martie, spre duminică, 31 martie, se schimbă ora și România trece la ora de vară 2024.

Concret, ceasul se dă cu o oră înainte, iar ora 03:00 devine ora 04:00, scrie Time & Date. Pentru că se schimbă ora, duminică devine cea mai scurtă zi din 2024.

Astfel, în mod popular se spune că ”dormim mai puțin”.

Ora de vară este o practică adoptată de multe țări din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Jandarmeria Alba își prezintă în weekend tehnica din dotare și autospecialele de intervenție. Evenimente la Carolina Mall

Publicat

Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba va organiza o serie de activități de informare și prezentare a ofertei educaționale, la Carolina Mall din Alba Iulia.

Evenimentul este organizat cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române.

Sâmbătă și duminică (30-31 martie 2024), între orele 15-19, jandarmii vor prezenta tehnica, materialele din dotare și autospecialele folosite în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă în Alba. Elevii care au obținut primele locuri

Publicat

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă în Alba 2024. Au participat peste 70 de elevi din județ.

Inspectoratul Școlar Județean Alba a prezentat lista elevilor clasați pe primele locuri și a celor calificați la națională.

Rezultate Olimpiada de Limba și literatura germană maternă, clasele V-XII – etapa județeană Alba 2024

Etapa județeană a Olimpiadei de Limba și literatura germană…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe