Connect with us

Eveniment

Pericol de inundații în 26 de bazine hidrografice. Hidrologii au emis avertizări cod portocaliu și galben

Published

on



Hidrologii au emis, luni, atenţionări Cod galben şi Cod portocaliu de inundaţii şi posibile depăşiri ale Cotelor de apărare, ce vizează 26 de bazine hidrografice, până miercuri după-amiaza.

Conform Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA), în intervalul 22 august – 23 august, ora 00:00, va fi Cod portocaliu de viituri pe râurile din bazinele hidrografice: Mureş – afluenţii aferenţi sectorului aval confluenţă cu râul Târnava – amonte S.H. Brănişca (judeţele: Alba, Sibiu şi Hunedoara), Bega – bazin amonte S.H. Făget şi afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Făget – amonte S.H. Balinţ (judeţul Timiş).

Timiş – bazin amonte S.H. Sadova şi afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Sadova –…

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO Casa viitorului: Independență energetică și grija pentru mediu. Soluții pentru case smart, prezentate la Alba Iulia

Published

on

Ce înseamnă o casă a viitorului? Una independentă energetic și care are soluții cât mai eco pentru încălzire și electricitate. De asemenea, mai înseamnă și accesibilitate pentru locuitorii casei, iar aici intră în joc conceptul de case smart. De la panouri fotovoltaice la încălzire în pereți, corpuri de iluminat inteligente și până la sisteme de răcirere a aerului, toate soluțiile pentru case independente energetic au fost prezentate la Alba Iulia, în acest weekend. 

Cei interesați de casele smart…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Analiză: Amnistia fiscală, mărul discordiei între bunii platnici și datornici

Published

on

Analiză: Amnistia fiscală, mărul discordiei între bunii platnici și datornici.

După apariția în Monitorul Oficial în data de 6 septembrie 2024 a Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 107/2024 (pentru reglementarea unor măsuri fiscal-bugetare în domeniul gestionării creanțelor bugetare), în data de 19 septembrie 2024 a fost publicată și Procedura de anulare a unor obligații bugetare. Aceasta face posibilă aplicarea măsurilor de amnistie fiscală.

De aproximativ o lună, mediul de afaceri autohton se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

VIDEO: De vorbă la Alba Iulia cu Andreea Cebuc, numărul 9 mondial în kickbox. Despre viața fetelor în ring și planuri de viitor

Published

on

Andreea Cebuc este în topul 10 zece mondial al femeilor luptătoare de kickbox. Mai exact este clasată pe locul 9, în topul beyondkickboxing. Este genul de sportiv care întâi își studiază adversarul, îi caută toate greșeile, iar apoi intră în ring pregătită.

Sala de sport este a doua casă, iar momentan până când nu ajunge acolo unde ea și-a propus, sportul este primul ei țel în viață.  

În acest weekend a fost prezentă la Alba Iulia, unde a ținut două antrenamente alături de sportvii clubului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Termoficare Cluj-Napoca: Încep probele de umplere cu agent termic a instalațiilor de încălzire. De când se va da căldură

Published

on

Societatea Termoficare Napoca SA anunță că, avand in vedere începerea sezonului rece, în intervalul 23.09.2024-01.10.2024, se vor desfăşura probele tehnologice de umplere cu agent termic a instalațiilor de încălzire pentru…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading
Advertisement