Connect with us

Alba

Permisul de conducere reținut de poliție va putea fi urmărit online, precum coletele de la curier. Proiect de lege

Published

on



Permisul de conducere reținut de poliție, sau talonul mașinii, vor putea fi urmărite online, precum coletele de la curieri. 

Senatul a adoptat un proiect de lege prin care ar putea fi implementat un sistem digital de urmărire a documentelor reținute de Poliție, scrie ProMotor.

Concret, conducătorii auto cărora le sunt reținute permisul de conducere sau certificatul de înmatriculare vor putea urmări online documentele.

Șoferii vor primi un cod unic, apoi, prin intermediul unui HUB de servicii al Ministerului…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Un bărbat dat în urmărire europeană a ajuns în fața magistraților Curții de Apel Alba Iulia. Este căutat de poliția din Germania

Published

on

Un bărbat dat în urmărire europeană a ajuns în fața magistraților Curții de Apel Alba Iulia. Acesta este căutat de poliția din Germania. 

Pe numele său a fost emis un mandat european de arestare, iar magistrații instanței superioare au decis miercuri, 25 septembrie dacă acesta să petreacă următoarele 30 de zile în arest preventiv, sau nu. 

Este vorba despre un bărbat din Hunedoara, care a fost prins de polițiștii din județul vecin, marți, 24 septembrie. Pentru prinderea sa polițiștii din Hunedoara…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Sute de oameni din Alba au căzut victime ale țepelor pe internet. Metodele prin care hackerii ajung să fure bani din conturi

Published

on

Sute de oameni din Alba au căzut victime ale țepelor pe internet. Polițiștii din Alba au atras atenția cu privire la fraudele informatice și modul în care utilizatorii de internet, sau rețele sociale pot cădea victime.

Investițiile în platforme frauduloase, fishing-ul prin SMS și fraudele realizate prin utilizarea platformelor de comerț online reprezintă unele dintre cele mai utilizate metode de operare în acest sens.

Informațiile au fost transmise într-o conferiță de presă organizată de IPJ Alba în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Facilităţi pentru cei care își achită datoriile restante la ANAF. Cum pot beneficia de anularea dobânzilor și penalităților

Published

on

Facilităţi pentru cei care își achită datoriile restante la ANAF. Contribuabilii care își achită până la sfârșitul lunii noiembrie datoriile înregistrate către ANAF la data de 31 august pot beneficia de anularea dobânzilor și penalităților.

În acest sens, Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Braşov a transmis o informare cu privire la aplicarea unor măsuri de amnistie fiscală și acordarea unor bonificații.

Facilităţi pentru cei care își achită datoriile restante la ANAF

Astfel,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Noaptea Cercetătorilor Europeni 2024, la Alba Iulia. Activități interactive pregătite de Muzeul de Istorie în trei locații

Published

on

Noaptea Cercetătorilor  Europeni 2024 va avea loc la Alba Iulia, vineri, 27 septembrie. Muzeul de Istorie din Alba Iulia organizează mai multe activități interactive. 

Activiățile se adresează copiilor, dar și adulților. Cei prezenți în zona muzeului din oraș, a Sălii Unirii, dar și care vor păși pragul clădirii Museikon vor lua parte la experimente inedite, prezentări captivante și concursuri cu premii.

”Cercetători mici sau mari îşi propun să prezinte o parte din munca lor către publicul larg,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement