Connect with us

Alba

Peste 1.700 de persoane verificate în Alba pentru respectarea măsurilor anti-COVID, în 24 de ore. Câte au fost amendate

Published

on



Peste 1.700 de persoane au fost verificate, în ultimele 24 de ore, în județul Alba, privind respectarea măsurilor anti-COVID. Aproape 70 au fost sancționate.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Vezi și Restricțiile din weekend, Florii 2021: Cum sunt deschise magazinele, reguli de deplasare, ieșiri în aer liber, slujbe religioase

Sub coordonarea Instituției Prefectului, au continuat, în sistem integrat, acțiunile de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în scopul prevenirii răspândirii virusului Covid 19.

Potrivit IPJ Alba, în ultimele 24 de ore au fost verificate 647 de persoane aflate în carantină, 559 aflate în izolare și au fost organizate 15 acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 428 de persoane. Alte 67 de persoane au fost verificate în cadrul altor activități în contextul pandemiei.

Au fost controlate 37 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 65 de terase, restaurante, fast food-uri și 93 de mijloace de transport, din care 13 mijloace de transport în…

Vezi mai mult pe Alba24


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

29 septembrie: Ziua Mondială a Inimii. Semnal de alarmă cu privire la bolile cardiovasculare

Published

on

29 septembrie: Ziua Mondială a Inimii este o inițiativă globală, organizată anual pe 29 septembrie pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la bolile cardiovasculare (BCV), care sunt principala cauză de deces la nivel mondial.

Aceasta a fost lansată de Federația Mondială a Inimii (World Heart Federation) în anul 2000 și este susținută de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), precum și de alte organizații globale din domeniul sănătății.

”Începe să bată la patru săptămâni de la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Concurență mare pentru posturile scoase la concurs, în Poliția Română, din sursă externă. Câți candidați sunt pe un loc

Published

on

Concurență mare pentru posturile scoase la concurs, în Poliția Română, din sursă externă. Românii vor să fie polițiști – cam asta reiese din cifrele privind concurența pentru posturile scoase la concurs, în Poliția Română.

Mai mult de 16 cereri pentru un post în Poliția Română au fost depuse, în medie, pentru locurile scoase la concurs, prin încadrare directă, din sursă externă.

Potrivit IGPR, posturile scoase la concurs sunt în specialitățile:

  • acțiuni speciale (40 de posturi de agent de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Sâmbătă, 5 octombrie: Caravana de vâslit pe Mureș, ediția a II-a. Tură de vâslit între Sântimbru și Alba Iulia

Published

on

A doua ediție a evenimentului sportiv „Caravana de vâslit pe Mureș” se va desfășura sâmbătă, 5 octombrie. Pasionații de kaiac – canoe sunt așteptați de la ora 09:00, la debarcaderul de la Sântimbru, la o tură de vâslit pe râul Mureș până la Alba Iulia (debarcaderul din Partoș).

Evenimentul, organizat de CSM Unirea Alba Iulia, a fost creat pentru a promova disciplina kaiac – canoe în județ dar și pentru a încuraja un stil de viață sănătos.

„Suntem foarte onorați că plecarea într-o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Sfaturi pentru şoferi în condiţii de furtuni puternice. Recomandările polițiștilor pentru conducătorii auto

Published

on

Sfaturi pentru şoferi în condiţii de instabilitate atmosferică. Având în vedere prognoza meteo, care anunță instabilitate atmosferică accentuată, ploi torențiale și vijelii în cursul acestor zile, polițiștii atrag atenția conducătorilor auto, dar și pietonilor cu privire la necesitatea adoptării unei conduite preventive în trafic, în scopul reducerii riscului implicării în evenimente rutiere cu consecințe grave.

Sfaturi pentru şoferi în condiţii de instabilitate atmosferică:

  • Dacă vă aflați la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement